sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Elävien kirjoissa

Viikonloppu meni alkupäästä jokseenkin penkin alle. Perjantai-iltana alkaneet koko vatsan kattavat järkyttävät kivut valvottivat yöllä särkylääkkeistä huolimatta ja luulin jo suurinpiirtein kuolevani. En tajua mistä moiset kivut tulivat, mutta 8 särkylääkkeen jälkeen olo alkoi lopulta helpottaa eilen iltasella. Hain vielä lisäavuksi Ben & Jerry's jäätelöä, mikä tyynnytti mieltä (ja vatsaa) ihan mukavasti.

Nyt kun vihdoinkin olo alkaa olla jokseenkin normaali (tosin hyvä väsynyt, maratonunista huolimatta), uskaltauduin taas vähän ulkoilemaan kauniiseen auringonpaisteeseen ja räpsäisin muutaman kuvankin samalla. Puistot olivat täynnä mitä ihanimpia värikkäitä lehtiä, joten järkyttävän kova tuulikaan ei saanut amatöörikuvaajaa kääntymään takaisin kotiin. Suosikikuvani koko retkeltä on ehkä tuo tuossa vasemmalla oleva kuva jonkinlaisesta sienihyllyköstä, joka nojaili ilta-auringossa koivun kylkeen (kuvan saa klikkaamalla isommaksi). En huomannut sitä vielä viimeisellä retkelläni samaiseen puistoon, joten todennäköisesti sienet olivat ilmestyneet vasta viime päivinä. Melkoisen vekkulin näköisiä, mutta tuskin syötäviä? Tai mistä minä tiedän, en syö sieniä, oli ne millaisia tahansa.


Perjantai oli sinänsä ihan hyvä päivä - vatsakipuihin asti. Ilahdutin itseäni ostamalla kerrankin jotain muutakin kuin ruokaa. Päätös, joka todennäköisesti kaduttaa kuun lopussa. Aivan ensimmäiseksi kävin Sokoksella - tarkemmin ottaen Sokoksen kempparipuolella. Olen jo ehkä 2 kuukautta sitten saanut päähäni ajatuksen, että violetti huulipuna olisi kiva. Olen sellaisen omistanut ehkä joskus 90-luvulla, mutta nyt löysin uuden! We Care Icon -sarjan ihana hyvinkin violetti sävy vaatinee hieman totuttelua (myös siihen, että hampaat näyttävät keltaisemmilta sen kanssa), mutta jotenkin pidän sävystä kovasti. Se tulee todennäköisesti näyttämään melko villiltä punaisen tukkani kanssa parin viikon päästä. Täytyy myös mainita, että huulipunassa on jotenkin ihanan kevyt, kosteuttavan tuntuinen koostumus, joka silti antaa runsaasti väriä. Taidanpa tutustua muihinkin sävyihin... Hintakaan ei nimittäin ole paha. Ostin lisäksi saman sarjan neutraalin, harmahtavan ruskean luomivärin, jota kokeilin jo tässä viikonlopun aikana ja josta pidän kovasti. Taitaa tulla uusi arkimeikin vakiovaruste. Hieman vielä epäröin uskallanko iskeä hurjan värisen huulipunan huuliini huomenna töihin...

Lehdissä kahlailua uusissa farkuissa ja punaisessa neuleessa (synttärilahja)...

Sokokselta ostin myös uuden ripsivärin, vanhan vedellessä viimeisiään. Ostin Rimmelin Lash Accelerator -ripsaria, joka ilmeisesti edistää ripsien kasvua tai jotain vastaavaa. Toivottavasti ei aivan järkyttävissä määrin, sillä nykyäänkin ripseni ottavat jo lähes linsseihin kiinni... Ripsari tuntui kuitenkin hyvältä, jotenkin ehkä jopa hoitavalta. Ripset jäävät pehmeiksi ja luonnollisiksi, eli toisin sanoen juuri sellaisiksi mistä pidänkin. Kestävyyskin tuntuu olevan erinomainen. Lisäksi ostin vielä Max Factorin voideposkipunan, sillä Max Factor tuntuu olevan ainoa, joka vielä tarjoaa voideposkipunaa? Ihoni on ollut harvinaisen pintakuiva ja puuterimainen poskipuna vaan tuntuu nyt kössähtävän. Ostin lisäksi Sokokselta muutamat sukat, sillä olen viimeisen viikon aikana joutunut nakkaamaan roskiin jo ainakin kuusi paria, kun kaikista paljastuu reikiä...



Nakkisormi käpäilee kauniin punaisia lehtiä...

Uskaltauduin samalla reissulla myös KappAhliin, josta ihme kyllä löysinkin pitkästä aikaa jotain muutakin kuin vain sukkia (niitäkin ostin kasan) ja niinpä mukaan tarttui unelman pehmeät uudet farkut, jotka jopa eivät olleet pinkeän pillimalliset! Oi ihmettä. En ole nimittäin kuukausiin löytänyt "normifarkkuja", mutta nyt kävi tuuri ja sain vielä mukavat, siniset farkut, viimeaikoina vain mustassa ja harmaassa viihdyttyäni. En myöskään tiedä millä nämä on käsitelty, mutta tuntuvat melkein sametilta... Aah... Lisäksi ostin kivan erilaisen musta-puna-valkoisen ruutupuseron (!), semmoisen rennon ja väljän. Olen rakastunut. Ostin tosin ehkä numeroa liian suuren, mutta eipä tuo mitään, kyseessä on kuitenkin jo valmiiksi rento malli. Näyttää hyvältä myös uusien farkkujen kanssa. Paita on jotain, mitä ei todellakaan entuudestaan kaapistani löydy, mutta silti jotain mikä on jotenkin näköiseni. Jipii. Onnistuneita löytöjä siis!

Nyt aion ottaa kupin kuumaa Earl Grey -teetä ja aamulla paistetun kroisantin... Hyvää illan jatkoa!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kansa vaatii kuvia violetista huulipunasta!

Nipsu kirjoitti...

Vähänkö hienoja kuvia! etenkin valkoinen aita -kuva on ihanan tunnelmallinen!
Hyvä että olo alkaa jo olla parempi!