lauantai 30. lokakuuta 2010

Pyykkirumba, ruuat ja cupcake-kamat

Se olis sitten viikonloppu. Sain juuri pyykkirumban (melkein) päätöseen ja tällä kertaa jopa itse pyykkäysosuus meni ihan ok, vaikka vähän jännittikin saanko pestyä kun joku oli taas tunkenut rahastimeen vääriä kolikoita, niin, että koko paska oli jumissa. Noh, pesihän se pyykit ja säästin 2 euroo kun ei tarvinnu tunkee sinne rahaa. Kuivaaminen olikin sitten taas oma hommansa... Tuo kuivaushuone on kyllä tehottomin koskaan. Jos se on lähes täynnä, voit olla varma ettei mikään haastavampi vaate tai pyyhe tule olemaan 100% kuiva ajan loputtua. Kiva sinänsä sitten tunkee tää koko 30,8 neliötä täyteen vaatteita, pyyhkeitä ja lakanoita, jotka roikkuu ihan kaikesta, mistä voi roikkua. Plaah.

Onneksi minimagnumi helpottaa hieman asiaa. Uusi salainen paheeni ja karkin korvike.

Oon itseasiassa tullut tosi hyväksi karkin syömisen, tai siis syömättä jättämisen suhteen. Keväällähän pidin mukamas karkkilakkoa (tai oikeastaan suklaalakkoa, sillä en muuta karkkia syö muutenkaan) ja luulin, että se olis hankalaa, mutta ei se olekaan. Ei mun oikeastaan tee mieli karkkia tai suklaata juuri koskaan. Satunnainen minimagnumi sallittakoon, mutta nyt aion myös pysyä kaukana Ben & Jerry'sistä ja kaikesta muustakin herkusta ainakin Usaan/jouluun asti.

Eilinen lounas Tohlopissa sisälsi kasvispihvejä, salaattia, herne-maissi-paprikaa, kurkkua, porkkanaraastetta, muutaman mozarellapalleron, tartar-kastiketta, appelsiinia, vesimelonia, päärynää, talkkunaa (!), näkkileivän ja vettä. Melko tuhti lounas? Hehe... Kokeilin millaista on jättää potut/riisit/pastat parempiin suihin. Ei juuri tuntunut erilaiselta, joten taidanpa säästää moiset herkut jatkossa harvinaisempiin tilanteisiin. En kuitenkaan jaksanut syödä tuota kaikkea, vaikka kello olikin jo melkein kaksi kun lopulta lounaalle pääsin... Hedelmät oli hyviä, mutta talkkuna ei kyllä edelleenkään oikein iske...

Töiden jälkeen piti lähteä rikkomaan pyykkirahaa ja menin Sokokselle, jossa oli jonkinlaiset lisäkerroksen avaamishässäkät (tms) meneillään, mutta en kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota. Tupa oli täynnä tungettelevia myyjiä, enkä sitten lopulta ostanut mitään kun pidin vaan ajatukseni taas Usassa. Hyvä minä! Sen sijaan ostin sitten sikakalliin tomaatti-mozzarella bagelin (joka pariloitiin, nams?!) ja join kupin haudutettua teetä (Keisarin morsian, nams!) ja sain pyykkirahani - joita en nyt sitten tarvinnutkaan. Mutta olipahan mukavaa välillä syödä herkullinen bagel. Kahvila oli vaan ärsyttävästi ääriään myöden täynnä, mutta se on sitä kyllä oikeastaan aina...

Anttilassa tuli käytyä vielä iltasella, kun oli pakko lähteä hakemaan mustia tyynyliinoja ja tummia pyyhkeitä kun tästä penteleen tukasta lähtee aina vaan väri. Ihme kyllä se väri lähti myös vaaleanvihreästä pyyhkeestäni, hurraa! Tyynyliinojen ja pyyhkeiden lisäksi mukaan tarttui näin somat pienet "teepussinaluset", joita ajattelin kyllä käyttää ihan teeKUPIN alla. Esim. noiden söpöjen pastellisävyisten, mitä ostin keväällä (jotka tosin ovat normaalikäyttööni aivan liian pieniä, sillä minähän juon teeni vähintään 0,3 desin kupeista, mielellään isommista). Söpöihin alustoihin kuuluvat kupit olivat mielestäni tyhmän mallisia. Sellaisia tuubimaisia. Jos olisin tiennyt, että aluset olivat puoleen hintaan, olisin ostanut niitä useamman. Ehkä käyn vielä hakemassa pari lisää? Mullahan on tosiaan keittiössä jo ne cupcake-pyyhkeet ja essukin, hehe... Ja sen lisäksi "USA"-settiä, punasinivalkoista tähtikuvioitua tavaraa. En ole itseasiassa koskaan edes syönyt ainuttakaan cupcakea, mistä kaikki Usalaiset ovat järkyttyneet suuresti. Ensi kerralla aion kyllä sellaisen syödä.

Ensi kerrasta puhuen... Lippuja varataan tod. näk. tulevalla viikolla ja ajankohta olisi nyt sitten 7.12. - 4.3. Lennän varmaankin suosiolla Helsingistä Chicagoon, kuten ennenkin, sillä se on se halvin tapa - vähäisimmällä välilaskujen määrällä. Tampereelta olisi ollut mukava lentää suoraan Milwaukeehen, mutta 2 välilaskua ja takaisin tullen Ruotsissa 9h mittainen hengailu eivät oikein houkuttaneet... Olisin ehkä joutunut myös itse buukkaamaan välillä laukkuni uudelleen.

Sellaista lauantaita täältä tänään. Loppupäiväksi on ohjelmassa ainoastaan kipeästi kaivattu suihku (jonne menen tästä nyt hetikohtapian), jotain sapuskaa (tosin ei oikein tee mieli mitään) ja varmaankin muutama episodi Emmerdalea (jota jo aamulla katsoin jonkun 4 jaksoa), koska kiireinen työrytmi ja aiemmat nettiongelmat ovat aiheuttaneet sen, että olen vieläkin n. 10 päivää jäljessä... Ainakin.

Hyvää viikonloppua.

PS. Pahoittelen kuvien laatua (etenkin viimeisessä kuvassa), laiska on taas kuvannut kännykällä.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Laitatko kuivaushuoneeseen kuivurin kautta vai suoraan pesukoneesta? Meillä on pesutuvassa onneksi kuivuri, johon heitän pyyhkeet ja lakanat, jotta niistä lähtee enimmät kosteudet, sitten kyllä kuivuvat. Kuivaushuoneissa on kyllä eroja.. mutta pyyhkeet laittaisin ekana, kestävät kauiten kuivua.

Vitsi kun tuli nälkä kun näki tuon lounaan, nams!

Jenni kirjoitti...

Suoraan pesukoneesta olen laittanut... ennen ei ole ollut ongelmia, mutta nyt viimeiset 2 kertaa kyllä oikein tosissaan... Luulen, että kuivauspömpeli kuivaushuoneessa kaipaisi huoltoa. Se haiseekin kamalalle.

Pitänee ehkä alkaa käyttää tuota linkoa... Mutta joo, mäkin aina ensin laitan pyyhkeet ja lakanat.