keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Mustikkasuu

Mustikkamurupiirakka

Koska bloggerin kuvanlisäykset ovat yhtä nihkeät kuin nettitikkunikin, ei bloggailu ole paljon kiinnostanut. Eipä sillä, tämä viikko on ollut vähän taas niitä viikkoja, ettei mikään oikein kiinnosta. Töissä olen kokenut jos jonkinlaista turhautumista, enkä vähiten siksi, että sain kuulla, ettei työpaikkaa ole tiedossa kuitenkaan. Kuulemma ketään uutta ei palkata, yritetään vaan vanhoja käyttää enemmän. Jeps. No, onnea yritykselle. 

Lisäksi viisumiasiasta ei ole edelleenkään kuulunut mitään, vaikka perjantaina on Heidän lupaamansa "takaraja" edessä. Sen lisäksi stressaan vielä siitä Usan matkasta ja kaikesta muustakin, koska tunnelmat ovat tällä hetkellä todella epävarmat koko viisumirumban ja kaiken muun suhteen. Onko tämä sitten tässä, jos viisumia ei tule?

Olin eilen ihan pihalla kaikesta ja asioilla juoksun jälkeen unohdin täysin, että oli tiistai ja pitäisi tavata huoltomiestä jos haluan varata pesutuvan ja ehkä sille pitäisi mainita joskus tuosta hanastakin ja satunnaisesti tulvivasta lattiakaivosta... Niinpä, muistin muutaman minuutin yli kuusi, että siellä olisi pitänyt käydä kuuteen mennessä. Onneksi törmäsin ukkoon tänä aamuna (tosin nyt lattiakaivoni on taas ollut kiltisti, joten en vielä riehunut siitä asiasta) ja sain varattua pesutuvan - tosin vasta ensi viikon lauantaille, joten pesulaan lienee kulkuni suuntautumassa ennen sitä. 

Nukuin toki eilen 2 tunnin päikkärit ja vetäisin sitten vielä ison kupin tuhtia kahvia joskus ilta 11 aikaan... liskojen yöhän siitä seurasi. Kahvihan ei normaalisti vaikuta muhun mitenkään, mutta toki se nyt sitten vaikutti. Oli todella virkistävää olla töissä n. 4h yöunien jälkeen. Kello on nyt puoli kymmenen ja olen sitkeästi pysytellyt hereillä tähän asti (mm. leipomalla), mutta nyt alka tuntua siltä, että täytyy luovuttaa ja mennä petiin. Jalkaa vaan särkee pirusti jostain kumman syystä. Puuh. Lisäksi olen myös ollut hieman flunssaisehko, mikä on todella kiva lisä kaikkeen muuhun yleis v*tutukseen ja stressiin mitä koen tällä hetkellä.

Onneksi piirakka on hyvää.

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Arvaa kuka leipoi myös tänään mustikkapiirakan? :D Tsemppiä viisumiasiaan, on se kumma jos ei sullekin pian rupea aurinko paistamaan. Toivotaan parasta!