perjantai 28. syyskuuta 2012

28.

Oli synkkä ja myrskyinen yö...

...tai oikeastaan oli vaan harvinaisen synkkä ja harmaa iltapäivä (kuvaa tosin käsitelty). Kosken varrella oli kaunista. Kävin nimittäin Vapriikin suunnalla työhaastattelussa tänään ja päätin samalla ottaa kuvan kotimatkalta. Tampereen keskusta on mielestäni varsin kaunis oikeastaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Etenkin nämä puistot ovat ihania.

Syntymäpäiväni on tähän mennessä mennyt varsin vauhdikkaasti - mutta ei niinkään juhlien. Hieman huonosti nukutun yön jälkeen olen lentänyt ympäri asuntoa ja ympäri kaupunkia, siivonnut, tiskannut, käärinyt puhtaita pyykkejä, ulkoiluttanut koiraa ynnä muuta mukavaa, että olisimme suhteellisen valmiita vastaanottamaan vanhempani. Tai no, yksinhän minä ne vastaanotin, koska Mike lähti illaksi töihin, kuten olin epäillytkin. Sain kyllä Mikeltä keskellä yötä palan aiemmin leipomaani omenapiirakkaa, jonka keskellä oli valtava pöytäkynttilä... ja sitä säesti hyvin pitkälti väärin laulettu suomenkielinen onnittelulaulu... Hehe... Nyt aion hakea meille vielä naapurista yllätyspizzan iltapalaksi (kevyt iltapala)... Huomisenkin Mike on töissä, ikävä kyllä. Ikeassakin pitäisi sen verran pyörähtää, että hakisin juomalaseja...

 Kakkua meillä ei ole, mutta joulutorttuja ja pipareita - koska äitiä alkoi jouluttaa ja katsoi että nythän on hyvä aika jo pikkujouluillekin. Meille on tässä samalla tulossa jouluvalotkin jo... Huhhei!

Ei kommentteja: