sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Maanläheistä

Himoitsin nyt iltojen pimentyessä kotiin lämpimiä ruskeita sävyjä ja äiti ystävällisesti toikin sitten lainaan hieman "apuvoimia"... Lattialla komeilee nyt vanhempieni aikoinaan Marokosta hankkima matto, joka on olohuoneemme kokoon nähden melko pieni, mutta itseasiassa oikein sopiva. Nyt emme enää rullaa työtuoleillamme mattoa kasaan...

Kuvasta löytyvät pitkulaiset tyynyt liinoineen ovat myös äidiltä lainassa, kullanruskea-valkoiset puolestaan taitavat olla äidiltä joskus saadut, beige iso tyyny keskellä on myös äidiltä lainassa/saatu ja taaimmaisena olevat ruskean ja tumman turkoosin väriset tyynyt ovat puolestaan lahja Miken äidiltä. Huopa vasemmalla on Ikeasta. Orkidea oli myös lahja vanhemmiltani syntymäpäiväni kunniaksi ja lasipurkki (jossa lakua) sisälti aikoinaan Yankee Candle-kynttilän. (Ja puhelin pyödällä taitaa olla isän uusi...)

Makuuhuoneen puolelle äiti osti (myös syntymäpäivälahjaksi) ihanan ruskean päiväpeiton, joka on toiselta puolelta suklaanruskea ja toiselta puolelta maitokahvin värinen. Meillä oli melkein samanlainen aiemmin Usassa, mutta ikävä kyllä sille kävi vähän ohraisesti kun kissa oli ottanut sen "pesäkseen" kaapissa ja onnistuneesti oksentanutkin sille, enkä saanut tahroja siitä enää koskaan irti... Makuuhuoneeseen kaivettiin nyt myös esiin pari beigenharmaata tyynyä, jotka ovat samaa kangasta sohvan kanssa. Sen lisäksi viime vuonna joululahjaksi saatu ihanan pehmeä tummanvioletti viltti otettiin taas esiin pimeitä iltoja lämmittämään.

Koitan ottaa paremman sään sattuessa (kun täällä on hieman enemmän valoa) muutaman kuvan lisää kämpän tämän hetkisestä tilanteesta, mikäli se kiinnostaa jotakuta.

Viikonloppu meni ihan mukavasti vanhempien täällä kyläillessä, hyvin syödessä, koiran kanssa ulkoillessa ja Sokoksella pyörähtäessä - mistä ostin kummitädiltäni (ihana kummitäti muistaa vielä aikuistakin kummilastaan) saamillani rahoilla kauan himoitsemani Cliniquen Chubby Stick -huulipunan/-kiillon sävyssä Super Strawberry (jonka Mike valitsi). Aionkin ottaa sen heti käyttöön...

Tällainen sekava postaus tänään...

3 kommenttia:

Sugar kirjoitti...

Ihana olohuone! Jotenkin niin rauhallisen oloinen. Ja myohastyneet synttarionnittelut! Kerro sitten mita tykkasit Cliniquen Chubby Stickista. Olen miettinyt itsekin sen ostoa, vaikken huulipunista niin valita.

Muuten, minulla on varmaan silmissa vikaa, kun en oikein nae lukea tata sinun fonttia. Jotenkin menee vaan kirjaimet sekaisin ja pitaa keskittya pitkaan, taidan tulla vanhaksi.

Jenni kirjoitti...

Toivottavasti lukeminen onnistuu nyt hieman paremmin! :) Ja kiitos kiitos!

Sugar kirjoitti...

Voi kun hienoa lukijapalvelua! Nyt lukeminen sujuu tosiaan paremmin, vaikka kylla epailen ongelman olleen omissa silmissani :)