torstai 6. syyskuuta 2012

Meikittömän päivän ilta

Meikittömän päivän iltapäivä

Ilmeisesti meikittömyyteni oli niin järkyttävä kokemus jopa poloiselle puhelimelleni, että kuvista tuli suunnilleen yhtä laadukkaat kuin mitä vanhalla pikku Nokiallani otetuista aikoinaan. (Mike tosin kehui useampaan kertaan kuinka nätiltä näytin, joten ihmeisesti kannattaisi aina kulkea meikeittä?) Hinkkasin linssiäkin pehmoisella kankaalla puhtaammaksi, mutta lopputulos oli silti yhtä nihkeä... Mutta, tulipa osallistuttua ja näytettyä jokseenkin alastomalta ympäri kaupunkia, sillä vaikka olin ovelasti suunnitellut olevani vain kotona, jouduinkin käymään kaupassa, ensiavussa, apteekissa ja sitten tosiaan illalla oli vielä tuo englanninkielisen harrastajateatteri, jonne menin eksymään. Hollywood kutsuu jo!

Olen viettänyt melkoista hiljaiseloa täällä blogissa, eikä tässä oikeastaan ole edes mitään kovin hyvää tekosyytä. Olen vaan ollut väsynyt ja jotain flunssanpoikasta tässä on myös pyörinyt, koska viikonlopun ajan olin kovin tukkoinen ja räkäinen ja sitten sen jälkeen iskikin viisaudenhammas. Tässä viimeisen kolmen päivän aikana viisaudenhammas on kuitenkin ärtynyt niin pahaksi, että kun soitin varatakseni aikaa hammaslääkäriin, hoitaja suositteli saman tien reissua Acutan ensiapuun. Hammas nimittäin on turvottanut ikenen ja aiheuttanut koko oikean puoleisen pään säryn. Nenäkin on siltä puolelta tukossa. Korva on kipeä ja kurkku tuntuu siltä kuin yrittäisi niellä kaktusta. Burana 400 mg on tullut nautiskeltua siihen malliin että ihme kun mulla on vielä vatsakalvot tallella (ja ei astmaongelmia)...

Nyt sain sitten antibioottikuurin ja jännityksellä odottelenkin olenko tälle allerginen vai en. Toistaiseksihan olen tehnyt kolme sairaalareissua antibioottiallergioiden takia. Pitää nyt yrittää selvittää kaikki nuo lääkeaineallergiat ja panna oikein lappu lompakkoon... Lisäksi lääkäri määräsi ostamaan maitohappobakteereja, koska antibiootti mitä sain, on (farmaseutin sanojen mukaan) "rotanmyrkkyä". Ja sen lisäksi vielä lisää särkylääkettä ja jotain epämääräistä suun huuhteluun tarkoitettua ainetta, mitä voin käyttää jos ja kun hampaaseen kehtaa koskea jne.

Voinkin siis ehkä vedota hammasongelmiini, jos joku kummastelee blogihiljaisuutta. Olen yrittänyt siivota ja tehdä normaaleja kotihommia, mutta mieli tekee vain unten maille koko ajan. Auts.

Huomiselle on kuitenkin luvassa jotain muutakin mukavaa kuin lääkärin soittoaika, joten sitä odotellessa... ja peukkuja pystyyn, etten ole allerginen tälle "rotanmyrkylle"...

Ei kommentteja: