torstai 8. marraskuuta 2012

Lancôme Teint Idole Silky Mat & Hypnose -ensivaikutelma

No niin. Tänään on toinen päivä kun ennätän kokeilemaan uusia Lancôme-tuotteitani ja nyt ennätän jopa niistä pari sanaa kirjoittaa, kun päädyin suosiolla jättämään tämän viikon japanintunnin välistä. Töiden kanssa meni pidempään kuin olin olettanut (ehkä siksi, että jouduin välillä mm. laittamaan ruokaa ja pesemään pyykit (huom. työskentelin kotona tänään)) ja toissayönä hankittu väsymys painaa edelleen (ja tuntuu ainakin silmissä). Ruokakaupassakin piti ennättää käydä ja pian kello olikin jo 16:40 ja tunnilla olisi pitänyt olla 20 minuutin kuluttua... Ei ihan onnistunut. Koirakin pitää ehtiä lenkittämään! Niinpä, japanin sijaan heitänkin nyt blogipostauksen kehiin...

Vas. Pelkkä meikkivoide / Oik. Meikkivoide + silmämeikki & poskipuna
(huom. tyylikkäästi itse leikatut otsahiukset ja vasemmalla tönkköripset)

Hankin siis käyttööni Lancôme Teint Idole Silky Mat -meikkivoiteen sävyssä 010. Eilen laitoin meikkivoiteen kosteusvoiteen päälle, sormin. Jouduin tuolloin hieman sivelemään vielä leuan alueelle kosteusvoidetta meikin päälle, sillä meikkivoide tuntuikin nyt hieman turhan tummalta - ehkä juuri tuon sormilla levityksen vuoksi. Meinasin kuitenkin jo parkua tuskasta, että ei kai tämä nyt kuitenkin ole liian tumma (taas kerran!), mutta tuumin, että ei sitä sisällä kai kukaan huomaa - ja päätin samalla hankkia jonkinlaisen meikkivoidesiveltimen ensi tilassa. Koska puuterini on kadonnut viikonlopun aikana mystisesti johonkin, jouduin myös heittämään päälle hieman Lumenen mineraalimeikkipuuteria t-alueelle, sillä Silky Mat ei kyllä ollut kovin mattapintainen laisinkaan. (Huom. postauksen kuvat ovat tältä päivältä.)

Aamulla (eilen) satoi räntää. Tuuli. Oli ällöä. Seikkailin bussissa, palelin töitä tehdessä, hikoilin matkalla kotiin täpötäydessä bussissa. Kotona mies kuitenkin kysyi, olenko laittanut uutta meikkivoidetta, koska ihoni näytti kuulemma normaalia paremmalta! Ja jos mies sen huomaa, niin kai siinä jotain perää on! Ihossani ei ole juuri peitettävää tällä hetkellä, paitsi otsassa (ks. edellinen postaus), mutta siihenkään en joutunut lisäämään peiteainetta erikseen. Huomattakoon myös että näissä kuvissa en myöskään ole käyttänyt peiteainetta tai valokynää ja väsymyksestäni (ja hienoisesta punasilmäisyydestäni) huolimatta en koe näyttäväni aivan hirvittävältä.

Lähikuvien ideana on tuijottaa huokosiani.

Lancômen Teint Idole Silky Mat ei täysin pysty häivyttämään jättiläishuokosiani, mutta se tekee kyllä aika hemmetin hyvää työtä. Huokoseni ovat nimittäin oikeasti melko hirvittävät nenän päällä ja nenänpielissä/poskilla. Näinkään läheltä katsottuna aivan ensimmäinen reaktio ei ehkä ole "HUOKOSET!". Ehkä. Unohdin muuten laittaa huulipunaa, joten kuvissa vaseliinihuulet. Tänään laitoin meikkivoiteen kasvoilleni kosteusvoiteeseen sekoitettuna, mutta yhä sormin (koska en vielä ollut ennättänyt hankkimaan sivellintä). Lopputulos oli parempi, hieman kevyempi ja ehdottomasti vielä helpompi levittää.

Kokeilemani pohjalta voin antaa jotain plussaa ja miinusta...
+ Sopiva peittävyys, ei kuitenkaan vielä maskimainen
+ Tuntuu iholla paremmalta kuin mikään aiemmin kokeilemani tuote
+ Meikkiä ei tunne iholla millään tavalla
+ En joutunut käyttämään lisäksi peiteaineita (ihon sävy tasoittui hyvin)
+ Tuote pysyy koko päivän (testattu klo 7:30-20:00) - myös päiväunet!
- Sormilla levittäminen saattaa olla nihkeää ja johtaa liian paksuun lopputulokseen
- Vaikka pysyvyys on hyvä, tuote ei jätä (osittain pintakuivaa seka)ihoa mataksi edes levityksen jälkeen ja puuterointi tai ainakin kasvojen painelu kasvopaperilla alkaa houkuttaa viimeistään 3 tunnin kuluttua...
- Jos sinulla on hyvin vaalea iho, tuotteesta ei ehkä löydy sopivaa sävyä
- Hinta

Ostaisinko uudelleen? Ehkä. En ole aivan myyty, koska sävy on vieläkin mielestäni ehkä hieman turhan tumma, koostumus levitettäessä ei ole mikään maailman paras ja rehellisesti sanoen, rasvaisempi iho ei varmasti saa tästä irti mattaefektiä.

Lancôme Hypnose -mascara.

Ripsiväristä olin kyllä ehdottomasti enemmän innostunut kuin meikkivoiteesta. Ripsivärin harja oli hyvä käteen ja itse harjasosa oli oikein näppärä, ei liian paksu, eikä siinä ollut kikkailtu millään epämääräisillä muodoilla. Väriä tuli heti ensimmäisellä kerralla harjaan sopivasti, eikä sitä tarvinut pyyhkiä pois. Kuvissa silmissäni on kevyet 2 kerrosta ripsiväriä.

Väsy on kuitenkin...

Hypnose antoi sen verran ripsiin pituutta, että ne oli kuitenkin pakko taivuttaa, etteivät ne hankaisi ihan hillittömästi silmälasien linsseihin. Taivutus pysyi hyvänä koko päivän - myös räntäsateessa ja tuulessa (tosin silmälasithan suojaavat silmiäni jonkin verran). Ripsiväri ei missään vaiheessa varissut mihinkään, enkä saanut pesukarhuefektiäkään aikaiseksi, ennen kuin nukuin 2-3 tunnin päiväunet. Senkin jälkeen efekti oli hyvin kevyt ja sain silmästä siistin vielä pumpulipuikon avulla. Melkein jo unohdin, että tuote ei ole vedenkestävä!

Ripsivärin poistaminenkin kävi kivuttomammin kuin monen muun (vesiliukoisenkin) kokeilemani. Suihkun yhteydessä lähti suurin osa ja loput irtosivat helposti Nivean perussilmämeikkiputsarilla. Olen kyllä tähän Hypnoseen erittäin tyytyväinen, ainakin mitä näin ensifiiliksiin tulee! Erityisesti se saa kiitosta siitä, että se ei todellakaan tunnu paakkuuntuvan tai näyttävän hurjan epäluonnolliselta. Suosittelin Hypnosea niille jotka pitävät siististä, keskinäyttävästä lopputuloksesta. Ehdottoman hyvä arkiripsari!

Ja plussat/miinukset...
+ Intensiivinen väri
+ Siisti levittää
+ Pitää taivutetut ripset taivutettuna
+ Ei varise tai tahraa
+ Ripsiin voi koskea ja ne tuntuvat kosketettaessa pehmeiltä
+ Hylkii kosteutta
+ Erottelee, eikä paakkuunnu
+ Helppo puhdistaa
- Ei tarjoile mitään erikoisefektejä (tosin itse en laske tätä miinukseksi!)


Vas. Lancôme Hypnose / Oik. Lancôme Teint Idole Silky Mat

HUOM. Kuvia ei ole käsitelty millään tavalla. (Pahoittelen siis ihon kiiltoa, huokosia, sitä ja tätä.)

Ei kommentteja: