perjantai 23. marraskuuta 2012

Marraskuun Mainioimmat

Ankea, märkä ja synkkä marraskuu olisi varmasti jo nujertanut minutkin, ellen olisi tehnyt tässä kuussa muutamia mainioita löytöjä. Ajattelin jakaa nämä kanssanne, joten tässäpä tulee:

Lumene Touch of Radiance -valopuuteri 14,90 € (KICKS)
DKNY Be Delicious Eau So Intense -tuoksu n. 52 € (Stockmann)
Klippoteket Styling Dust + Dry Shampoo -kuivashampoo 4,90 € (Sokos)
Blistex Lip Brilliance -huulivoide n. 3 € (Prisma)
ACO Soft Pink Lip Balm -huulivoide 3,10 € (Ensimmäinen Apteekki)
Mavala 226 Sparkling Red -kynsilakka 5 € (Sokos)
Charley -kaulakoru 19 € (Kooky Gems)

Lumenen Touch of Radiance -valopuuterin ostamista en ollut mitenkään suunnitellut etukäteen. En edes tiennyt sen olemassaolosta, ennen kun muistin Koskikeskuksessa asioidessani, että tarvitsen uuden puuterin rikkoutuneen (Lumene Natural Code -sarjan) puuterin tilalle ja tarvin sen seuraavaksi päiväksi töihin. Marssin KICKSille ja kävin läpi kohtuullisen edulliset puuterit. Tummaa, tummaa, tummaa... Vaihtoehdot olivat periaatteessa joko Lumene tai KICKSin oma sarja (jolla oli tyylikäs musta pakkaus). En ollut ihastunut Lumenen syvänsiniseen epämääräisen muotoiseen pakkaukseen (en ole koskaan erityisemmin pitänyt mistään muista Lumenen pakkauksista paitsi Blueberry -sarjan ripsiväreistä), mutta se tuntui levittyvän iholle paremmin kuin KICKSin puuteri. Sävy olisi molemmissa ollut hyvä, mutta tällä kertaa Lumenen laatu tuntui paremmalta.

Rakastuin sitten tähän Lumenen Touch of Radiance -valopuuteriin siihen malliin, etten taida enää palata Natural Code -sarjan puuteriin takaisin ollenkaan, vaikka käytin sitä jo ainakin 4-5 rasiaa tätä ennen. Nimestään huolimatta tämä ei tee kasvoista mitenkään valkoisia, vaan antaa iholle hyvin kevyen mattapinnan (jopa pakkauksen omalla sienellä levitettynä), jättäen silti ihon oman sävyn ja kuulakkuuden kivasti esiin (oma sävyni on 1 Translucent). Pidän puuterin keveydestä ja siitä, että sitä voi jopa lisätä päivän mittaan, ilman että kasvoista tulee pakkeloidun näköiset. Tänään laitoin kasvoille ihan vaan tätä puuteria pelkästään ja lopputulos on aivan asteen verran luonnontilaa parempi versio. Jos minulla ei olisi peitettävää (tai näitä jättihuokosia), voisin todennäköisesti käyttää tätä puuteria meikkivoiteen asemesta hyvinkin autuaana. Suosittelen!

DKNY:n tuoksua olenkin jo täällä hehkuttanut, joten se ei ehkä kaipaa enää enempiä esittelyjä. Sen sijaan voisin sanoa sanasen Klippoteketin kuivashampoosta, jota on blogeissa pääasiassa hehkutettu - paitsi ehkä tuoksunsa tiimoilta. Kokeilin tuotetta eilen illalla (pesin hiukseni ke-aamuna), koska otsatukkani ja jakaukseni näyttivät jo vähän... parhaat hetkensä nähneiltä. Kuivashampoota tuli ulos melkoisella voimalla, joten sitä kannattaa todellakin pitää ainakin sen 20 cm päässä tukasta, ellei sitten halua näyttää jauhopussissa kylpeneeltä. Se tuoksu puolestaan oli aika... vahva. Mutta, olen haistanut pahempaakin. Paljon pahempaakin. Itseäni tuoksu ei sinänsä häirinnyt, koska se kuitenkin tuntui haihtuvan lähes kokonaan melko nopeasti. 

Ensin kauhistelin tosiaan tätä valkoista jauhoa päässäni, joka tummasta tukasta erottui aika voimakkaasti, kuten kuivashampoot yleensäkin. Kamman avulla sain kuitenkin otsatukkani näyttämään vastapestyltä. Lisäksi käytin kuivashampoota hiusten tyviin lähinnä jakauksen alueella ja sitten tajusin että jestas, tämähän oikeasti toimii. Mikään tuote ei ole koskaan onnistunut kohottamaan raskaita, melko liukkaita ja vahvoja hiuksiani mihinkään päin (minkä vuoksi kuivashampoot eivät ole juuri toimineet kuin korkeintaan juuri otsahiuksissa), mutta tadaa, tällähän voisi vaikka korvata tupeerauksen (ei sillä, että tupeeraisin koskaan), sillä nostoa löytyy. Hieman pelkäsin, että miten mataksi tämä jättää, koska hiukseni ovat muuten kiiltävät ja arvelin, että juureni näyttävät tämän jälkeen hassulta. Mielestäni lopputulos ei maltillisella käytöllä kuitenkaan ollut mikään suolasuihke-tyyppinen. Äitelästä tuoksustaan huolimatta tästä tulee kyllä taatusti aamujeni pelastus! Voin jo kuvitella, miten heitän tätä aamulla tukkaan ja saan samalla maailman parhaiten kestävän nuttura- tai lettikampauksen aikaan... Tai vaikka villinpörheät rock-hiukset! Mainittakoon vielä, että vaikka käytin shampoota jo eilen illalla, ovat hiukseni yhä (klo 17 seuraavana päivänä) vastapestyn näköiset - vaikka tuntuvatkin puuteroiduilta.

En ole aikoihin käyttänyt huulirasvoja, vaan ainoastaan vaseliinia, koska luin jostain että huulirasvojen kanssa jää vaan kierteeseen, eivätkä ne sitten oikein enää autakaan mitään, ellei niitä ole sivelemässä huulille jatkuvasti. Ostin kuitenkin lähinnä työkäyttöä silmällä pitäen Blistex Lip Brilliance -huulivoiteen, joka mainostaa tekevänsä huulista kevyesti ruusunhehkuiset. Samalla se antaa huulille hieman lisää volyymiäkin.

Kokeilin Lip Brilliancea ennen töihin lähtöä keskiviikkona ja... täytyy myöntää, että ensimmäinen ajatukseni oli "Clinique Chubby Stick". Aiemmin hankkimani Cliniquen Chubby Stick Strawberry-sävyssä on nimittäin hyvin lähellä sitä sävyä, minkä tämä huulivoide antaa huulille. Tuntuvatkin hyvin samalta. Hintaeroa nyt vaan on sitten melkein 20 euroa. Hah. Ainoa, mistä voisin tämän huulirasvan suhteen nurista on tuoksu. Se on nimittäin aika voimakas ja ilmeisesti mansikkainen, mutta teennäisen mansikkainen. Huulillakin sen vielä kevyesti haistaa. En yleensä pidä voimakastuoksuisista tuotteista, etenkään kasvoillani ja tämä Blistex nyt tuoksuu lähinnä karkeilta - joita en muutenkaan syö. Onneksi se ei kuitenkaan maistu mitenkään järkyttävältä, mikäli satun huuliaini lipaisemaan. Pysyy muuten ihan hyvin myös. En huomannut varsinaisesti mitään turvottavaa vaikutusta (tai tuntenut sellaista), mutta huulet näyttävät ehdottomasti paremmilta kuin värittömällä huulirasvalla varustettuna tai ilman mitään.

ACOn hennon pinkin huulirasvan nappasin puolestaan mukaani apteekkireissulla ajatuksella, että ehkä tässä olisi sitten sellainen "nude"-sävy, joka sopisi huulilleni, sillä nk. nude-huulipunat ovat kyllä omaan silmääni aivan kauheita. Joskus on kuitenkin päiviä, jolloin soisin huomion olevan vain silmämeikissä, joten suurin odotuksin lähdin kokeilemaan tätä. Vasemmalla (ylempänä) olevassa kuvassa huulillani onkin juurikin vain tuota ACOn huulirasvaa. Nude-huulet vaativat totuttelua, mutta tämä on kyllä ainakin omaan käyttööni ehdottomasti punaa parempi vaihtoehto. Myöskään huulirasvan tuoksu ei ole kovin voimakas tai luotaantyöntävä.

Kuvassa huulirasva näyttää melkein sulautuvan ihooni, mutta ei aivan. Todellisuudessa huulet ovat kuitenkin vielä hivenen vähemmän "ihonväriset". Kiiltoa tämä huulivoide ei juuri tarjoa, mutta ehkäpä jos siihen lisäisi päälle erikseen hieman kiiltoa, lopputulos olisi vieläkin neutraalimpi.

Mavalan Sparkling Red -kynsilakan nappasin mukaan hetkellisessä joulutushuumassa Sokokselta, missä tuo olikin ainut kappale punaisen hehkuista glittermössöä, eli ilmeisesti muitakin oli jouluttanut... Heitinkin tätä sitten kerroksen tänään näihin tynkäkynsiini (kuvassa oikealla) ihan sellaisenaan, ilman värilakkaa ja... ihme kyllä, oikeastaan pidän lopputuloksesta hyvin paljon! Olin ajatellut käyttäväni tätä lähinnä värillisen (todennäköisesti punaisen) lakan päällä, mutta arkenahan tämä on aika kiva päivän piristäjä ihan näinkin. Uskoisin kuitenkin että metallinhohtoisen, punaisen lakan päällä tämä olisi aika huomiota herättävä valinta!

Sokerina pohjalla mainittakoon (vielä kerran) Kooky Gemsiltä tilaamani huippuihana Charley -puudelikaulakoru, joka pääsikin heti saman tien eilen harmaanmustan asuni kaveriksi!

Ei kommentteja: