torstai 30. elokuuta 2012

Ihmisten ilmoilla

Arnoldsilla aamupalalla

Tässä onkin melkein viikko vierähtänyt viime postauksesta jotenkin kummasti. Viikonloppuna täällä oli tosiaan siskoni kylässä, mutta muuten olemme viettäneet melkoista hiljaiseloa. Viikon kohokohta oli varmaan eilisen labrareissu, hehe... Pääsin ihmisten ilmoille nimittäin samalla, kun pyörähdin tiimarissa ja Arnoldsissa aamupalalla paaston jälkeen. Oli muuten herkullinen toast!

Tiimarista

Tiimarista mukaan tarttui pöydälle uudet tabletit, vai miksi niitä suomeksi kutsutaankaan. Mike tosin tuumasi "Oh, I see you bought some nipples for the table", huomattuaan että kaikki tabletit kohoavat vähän epäilyttävästi tuosta keskeltä... Haha... Oli miten oli, kivan rauhallisen väriset (ruskeat). Aivan paras löytö oli kuitenkin tuo n. 4-5 euroa maksanut pöllöpenaali, joka saa nyt toimittaa laukussani meikkipussin virkaa. Siihen mahtuu oikein kivasti tavaraa ja se on paljon söpömpi (ja edullisempi) kuin varsinaiset kaupoista löytämäni meikkipussit.

Ärsyttävä kurkkukipu on nyt jatkunut vaihtelevalla menestyksellä kokonaisen viikon ja alkaa ottaa pikkuhiljaa jo päähän. Kannattaisi ehkä hieman keskittyä sen paranteluun, sen sijaan että jatkaisi vain ongelman huomiotta jättämistä..?

Ei kommentteja: