sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Asumismietteitä

Kynttilät kirpputorilta, taisivat maksaa 3€ yhteensä.
(Ja kuvassa olevan Aalto-vadin pölyt pyyhin eilen...)

Monia ajatuksia on pyörähdellyt mielessäni viimeisen parin päivän aikana. Olen lueskellut Brittejen versiota suosikkilehdestäni House Beautifulista ja alkanut himoita jälleen ulkomaille muuttoa... Lisää vettä myllyyn laittaa ajatus 20 eurolla nousevasta vuokrasta, joka tuntuu kohtuuttomalta. Päällimmäisenä mielessä on se, miten saataisiin tähän perheeseen järkevät, vakituiset tulot ja voitaisiin siirtyä omistamaan kämppä jossain päin maailmaa.

Viihdyn mainiosti Tampereella, mutta en näe syytä sille, miksen viihtyisi hyvin jossain muuallakin. Pidän nykyisestä asunnostamme niiiiin paljon, mutta kyllä se joskus tuntuu myös niiiin pieneltä... edes yksi lisähuone tekisi ihmeitä... Säilytystilaa on ihan kivasti jopa meille kahdelle, mutta kaipaisin lisää seinäpintaa ja erilaisia tasoja yms. joille laittaa nättejä juttuja näkyviin.

Haluaisin maalata seiniä, hankkia uusia mattoja, uudistella sitä ja tätä, mutta raha on tietenkin ainainen ongelma, eikä auta yhtään lueskella blogeja ja lehtiä, joissa tämmöiset parikymppisetkin asuvat sisustuslehtiin sopivissa kodeissaan autuaina... Ääääh.

Lisäksi haluaisin harrastaa täällä Tampereella. Haluaisin ratsastaa. Tarvisin melkeimpä oman auton. Ärsyttävää. Joulukin painaa päälle. Pitäisi miettiä koristeita ja valoja ja kuusia ja minne mennään ja koska... 

Suuria Ajatuksia.

3 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Eikös jonkin verran Tampereella ole sellaisia tallivaihtoehtoja että pärjäis bussilla? Vaikka kyllähän se valikoimaa huomattavasti helpottaa jos on auto.

Bisquits kirjoitti...

Tiedän, aina on jotain, jota voisi kotiinsa lisätä. :-) Teidän nykyinenkin koti vaikuttaa kyllä tosi kivalta!

Jenni kirjoitti...

Toistaiseksi olen löytänyt tasan yhden tallin jonne pääsee bussilla kätevästi :<