maanantai 7. marraskuuta 2011

Köyhiä poikia

Välittävät kiinteistöjä Tampereella.

Semmoisella kuvakevennyksellä tämä viikko käyntiin. Johonkin se bloggaaminen jäi taas, vaikka sainkin kuun alusta muka reippaan startin. Plääh. 

Tässä on aika kulunut lääkärissä ja röntgenissä ja kaikenlaista pientä hauskaa on vielä edessä. Mykoplasmaa epäillään, mutta koetulos oli epämääräinen joten joudun uudelleen testeihin kohtapian. Röntgenit ottivat lähinnä "huvin vuoksi", ainut vaan että en kyllä repinyt siitä hirveästi huvia kun taistalin tänä aamuna itseni sumussa pyörällä sinne sairaalaan tajuttuani että bussilla oikeaan paikkaan pääsee tasan kerran tunnissa. Ihmeellistä.

Sen reissun jälkeen ulkoilutin heiniä syövää koiraa, joka sitten oksensikin kivasti melkein ulko-oven eteen. Onneksi ei sisälle. Ja toki hauva oli vielä märkä ja kurainenkin, joten se piti myös kylvettää... ja tokihan se kuivattelu sujuikin parhaiten sängyssä...

Viikonloppu ja tämä aamupäivä meni aika hyvin myös töiden merkeissä, mikä on sekin ihan kivaa noin rahantulon kannalta. Yleensä kun on vaan noita menoja.

Hyvää alkanutta viikkoa vaan kaikille!

Ei kommentteja: