keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Vaalea metsä silmissä

IsaDora Eye Shadow Trio: Forest

Hassahdin ostamaan ylläolevan paletin Stockmannilta etenkin tuon kauniin, kultaa hohtavan metsän vihreän sävyn takia. Luomivärit toivat myös mieleeni vuosien takaisen Usan suosikin (Physicians Formula Baked Collection Wet/Dry), mikä herätti toiveet siitä, että näillä pystyisi kenties myös tekemään jotain siistiä märkänä, eikä vain kuivana. Kokeilin sävyjä ensin kuivana...

Vaalein ruskea + metsänvihreä
(+ uusi, ruskeampi tukka)

Yllä olevat kuvat otin sisällä, aamulla, salamalla. Niistä näkyy jonkin verran sävyä, joka aamun kylmässä valossa ulkona katosi melkein kokonaan. Kylppärissä silmiäni katsellessani lopputulos oli mielestäni melko tumma, kappas vaan. Mikäli klikkaat kuvia suuremmaksi, näet, että silmissä on aivan ripsien tyvessä pieni rajaus. Kyseessä on paletin tumman vihreä sävy - kosteana. Sen verran ihanan intensiivinen, että mieli tekee kokeilla sitä koko silmäluomelle... 

Silmissä kaiken kaikkiaan: IsaDora Eye Shadow Trio Forest, vaaleanruskea koko luomella, myös kulmaluulla (päälle laitettu hieman wanhaa helmenvaaleaa Wet & Wild -luomiväriä koska vaaleanruskea itsessään tuntui liian tummalta omalle iholleni tuolla kulmaluulla), metsänvihreää ulkonurkasta n. silmän keskiosaan saakka, sekä kevyt rajaus ripsien tyvessä (kosteana). Mascarana hetki sitten hankkimani (ja ihastumani) Maybellinen Colossal Volum Express Cat Eyes (ruma, Suomessa myytävä pakkaus), jota en ilmeisesti kuitenkaan osaa laittaa "tarpeeksi paksusti", koska ripseni näyttävät melkoisen luonnollisilta, eivätkä mitenkään erityisen kissamaisilta. Mascara kuitenkin taivuttaa mukavasti, eikä juuri sottaa levitettäessä. Pysyykin ihan kivasti, vaikka ei ole veden kestävä.

Aion rohkaistua pian kokeilemaan sävyjä kosteana ja / tai vaahtomuovisiveltimellä levitettynä.

Hiuksiin kokeilin uutta L'Oreal Sublime Mousse -kestoväriä sävy "60 Viehättävä vaaleanruskea", mikä on huvittavaa sinänsä, koska hiukseni ovat nyt aiiiika kaukana vaaleanruskeasta. Väri on kuitenkin aika lähellä (pakkauksen kuvan mukaan) hiusteni oikeaa, nykyistä väriä. Olen kuitenkin väriin tyytyväinen, koska:
- se oli todella helppo levittää
- miellyttävä tuoksu (paitsi aivan lähietäisyydeltä)
- yksi pakkaus riitti koko päähän, vaikka tukkaa on melko paljon
- huuhtoutui helposti pois
- hiukseni eivät takkuuntuneet lainkaan väriä pois huuhdeltaessa (ihme!)
- väriä ei ole löytynyt vaatteista tai tyynyliinoista (punaisten kanssa pelatessa tämä oli ainainen ongelma, mutta epäilen, että nyt myös itse värin koostumus vaikutti asiaan)
- kiiltävä ja hyvännäköinen lopputulos

Kyllä, käyttäisin uudelleen - ja todennäköisesti käytänkin. Ainut miinus siitä. että sarja ei tarjoa punaisia sävyjä.

Ei kommentteja: