perjantai 23. joulukuuta 2011

Aaton alla

Ilmassa on juhlan tuntua, vaikka ulkona näyttääkin ihan muulta kuin joululta... Mutta ei se mitään, koti on kutakuinkin valmis ottamaan joulun vastaan - samoin me kolme (minä, Mike ja Milo). Juhlintoja jo vähän aloiteltiinkin kun korkattiin taas uusi satsi jouluruokia (johan noita on syötykin) ja koirakin sai kokonaisen nakin ja vähän kinkkua kaveriksi... Kyllä sekin tietää...

Piparkakkutalo, vuosimallia 2011

Sain jopa aikaan viimeinkin kasata ja koristella piparkakkutalon, mikä osoittautuikin sitten vähän haastellisemmaksi, kuin olisi ollut tarve, kiitos jokseenkin hajonneen pakkauksen. Onneksi valmiista talosta ei näy liimauskohtia! Lopputulos on kuitenkin mielestäni ihan OK noin niinkun ensimmäiseksi omin käsin liimailluksi/koristelluksi piparkakkutalokseni. Mike toki auttoi pystytysvaiheessa.

Blogin puolella on ollut aika hiljaista, myönnetään, näitä (yllättäviäkin) joulunaluskiireitä kun on pukannut ihan kivasti. Onneksi nyt on kaikki kylppärin pyyhkeiden vaihtamista lukuun ottamatta valmiina, jotta voi vaan köllähtää sohvalle rentoutumaan, kunnes 25. päivä suuntana on Pohjanmaa. Uskoisin, että on ihan mukavaa rentoutua aatto vaan ihan kahdestaan... kerrankin meillä ei ole mitään muuta tekemistä kuin vain olla möllöttää YHDESSÄ jouluaattona. Fantastista! Ja mikä parasta, saimme tänään tiedon, että Mike on hyväksytty mukaan suomen kielen kielikurssille tammikuusta alkaen tehtyään hyvää työtä kokeissa ja haastattelussa. Tästä se lähtee!

Oikein ihanaa joulua kaikille!

Ei kommentteja: