lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukuu?

Joulukuu on saapunut. Eipä uskoisi. Ulkona on yhä märkää eikä pakkasesta ole tietoakaan, lumesta puhumattakaan. Ihan sukasta tämä! Inspis on tasan nolla tehdä yhtään mitään (kuten toistuvista bloggaus-tauoistakin voinee päätellä). Jotain joululahjoja sain sentään ostettua ja nyt mietin, pitäiskö kenties tilata netistä jotain kaveriksi ettei tarvitsisi edes lähteä ihmisten ilmoille kun oikein jurppii?

Kun muut saivat muhevat (tai vähemmän muhevat) veronpalautukset, sain itse maksaa lisää muutaman joululahjan verran. Joulun odotuksen riemua lisää entisestään se tammikuusta nouseva vuokra. Tunnustettakoon, että olen sivusilmällä vilkuillut muita asuntoja halvemman vuokran toivossa, mutta samalla tuntuu siltä, että tämän parempaa sijaintia ja laatua ei tällä hinnalla varmastikaan Tampereelta saa... Sisältyyhän meillä kuitenkin vuokraan vesi ja internet, mitkä voivat helposti tehdä jopa 60 euroa lisähintaa vuokraan kuin vuokraan...

Ostin muuten Ikeasta pari noita hyllyjä, joita kuvassakin näkyy. Meillä on keittiössä sellainen kapein ja makuuhuone ja kylpyhuone saivat osakseen tuommoiset leveämmät. Ovat edullisia, tukevia ja monikäyttöisiä. Voin sitten vaikka iskeä ne ulos yrttitarhan käyttöön jos ja kun ostan jotain muuta tilalle joskus. Unelmissanihan asun maalla kaksikerroksisessa wanhanaikaisessa talossa omenapuiden katveessa viljellen omaa pientä yrttipuutarhaani käyden lähimetsässä ratsastelemassa omalla hevosellani... Missä se lottovoitto viipyy?

4 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Toivoin, että kun stressi lupahakemusten kanssa on helpottanut ja olet saanut rakkaasi rinnallesi, päättyisi tämä yltiönegatiivinen asenne. Harmi, että niin ei ole, koska tykkään blogistasi.

Tsemppaan teitä taloudellisten vaikeuksienne keskellä, mutta eivät oikeasti kaikki muut saaneet palautuksia.

Yrittäjyys on varmasti kova tie ja kannattaakin pitää silmänsä auki sille, onko se juuri oma tie.

Jenni kirjoitti...

Stressi on ikävä kyllä vielä kaaaukana helpottamisesta. Vaikka Mike saikin oleskelulupansa, ei hän ole vieläkään saanut mitään tukia mistään ja elätän tällä hetkellä meitä molempia 98% starttirahan turvin kun jo ennen yrityksen perustamista lukkoon lyödyt kumppanuudet ja toimeksiannot purkautuivatkin yhtä lukuunottamatta...

Jenni kirjoitti...

Niin ja tosiaan olenkin tässä lähetellyt aktiivisesti työhakemuksia aina kun on jokin vakipaikka jossain avoinna (mm. kenkiä myymään), sillä tämän hetken tilanne ei paljon anna "kokeilla" yrittämistä. Sormet ristissä odotellaan josko saisin työpaikan joululahjaksi.

Katjuska kirjoitti...

Toivotan onnea työnhakuun! Nyt on kyllä totaalisen huono aika olla uusi yrittäjä, valitettavasti.