keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Sotkun keskellä

Täällä meidän pukinpajassa on varsin sotkuista. Myönnän auliisti, että sotku on vain ja ainoastaan omaa syytäni. Ensinnäkin olen levittänyt keittiön pöydän täyteen tekemiäni joulukortteja ja lähiympäristöstä löytyy myös tekemäni joulupuu.

Keittiön jääkaapissa lojuu piirakka-astia täynnä pieniä suklaanamuja, joita teimme tänään oikein kahden ihmisen voimin Miken saatua hieno idea siitä, että jospa alkaisimme omana jouluperinteenämme tekemään itse namuja ystäville ja sukulaisille. Siinä samalla sotkimme hellan, työtasot, lattian, itsemme ja toisemme, sekä myös tuon piirakka-astian. Namut itsessään ovat erittäin suklaisia, mutta Mariannerouhe antoi niihin kivasti tekstuuria, vaikka ovatkin kyllä mielestäni melkoisen tujua tavaraa. Mutta, tämä oli vasta ensimmäinen kokeiluerä.

Joulupuun molemmat puolet.
(Kuusi ja tarvikkeet (puiset tähdet, kävyt, kanelitangot ja pikkuiset pallerot) Tiimarista)

Olohuoneen sohvan alueen on puolestaan vallannut joululahjat. Niitä on tänä vuonna melko niukasti sinänsä; pienellä budjetilla ja vain perheelle + parhaimmalle ystävälleni Ivaloon.

Jotenkin onnistuin silti imuroimaan ja pyykkäämään tänään täällä kaaoksen keskellä ja ennätin vielä käydä koirankin kanssa kunnon lenkillä ihanan raikkaassa säässä. Nyt ulkosalla satelee hiljalleen taas lunta, mikäpä sen mukavempaa! Omat fiilikseni ovat huipussa nyt kun ulkonakin on taas valoisampaa!

PS. Toivottavasti kaikilla oli mukava itsenäisyyspäivä!

Ei kommentteja: