perjantai 19. lokakuuta 2012

Humputellen


Vas. Aamupala & Bunnymode-blogi/ Oik. Aamupuudeli

Ehkä hieman karu aamiainen (vadelmakaurapuuroa), mutta talossa ei ollut tänä aamuna hedelmiä tai oikein mitään muutakaan houkuttelevaa puuronkaveria, joten menkööt. Hyväähän tuo on! Koska en käynyt juustopaketilla, ei koiraakaan kiinnostanut ateriointini mitenkään. Suunnitelmissa oli lähteä tänään hakemaan tilaamani kirjat Suomalaisesta Kirjakaupasta ja pyörähtää samalla Koskikeskuksessa. Mielessä pyörivät Zizzin alennushintaiset farkutkin... 

Vas. Lindexin kimalteinen musta paita (jossa vekkuli vetoketju takana) /
Oik. La Mammassa herkkupizzojen äärellä

Jo aiemmin tällä viikolla repäisseenä laitoin nyt ensimmäistä kertaa päälleni Lindexiltä hankkimani mustan paidan (toinen kuva alla Lindexin sivuilta), josta otin reilun koon ihastuttuani takana nököttävään vetoketjuun ja erikoiseen, jotenkin märän näköiseen tekstuuriin. Olin kyllä pettynyt Lindexin valikoimiin tällä kertaa - ja anteeksi, mutta suorastaan inhoan kaikkea sitä Missoni-kamaa mitä siellä on... Tulee vain mieleen jotkut wanhat perhealbumit! (heh) Yksi kivannäköinen musta nahkakassi miellytti, mutta ei sillä hintaa... Ostin sieltä kuitenkin tuon puseron lisäksi rentoilufarkut (huippupehmeät ja KUMINAUHAT lahkeensuissa!?!) ja käsittämättömän kivat sulkakorvikset x 2 (olen hieman jäljessä mitä tulee tähän sulkatrendiin) ja hiuspampuloita (tai mitä ovatkaan), koska ne tuntuvat koko ajan mystisesti katoavan johonkin. Ostin myös sukkahousut, mikäli erehdyn tässä hameitani pitämään.

Meidän piti Koskikeskuksessa ihan ensiksi mennä La Mammaan, koska Mike oli nääntymäisillään nälkään. Emme sitten kumpikaan silti jaksaneet mättää kokonaista pizzaa naamaamme. Ehkä ihan hyväkin! Käymme melkein aina La Mammassa, jos mielimme pizzaa, koska sieltä saa melkeinpä pizzan kuin pizzan vaivaiseen 6,50 euron hintaan + siihen sisältyy salaattipöytä ja niin paljon vettä kun jaksat juoda. Palvelu on nopeampaa kuin McDonald'sissa keskimäärin ja pizzat maistuvia. 

Tutustuimme myös Faunattaren valikoimiin, kuten yleensä, ja näimme siellä nyt varsin mielenkiintoisia kummitussirkkoja, jotka olisivat kyllä kieltämättä helppoja ja hauskoja lemmikkejä, tosin, kuten edesmennyt keisariskorpionimmekin, melkolailla koriste-esineitä vastaavia aktiivisuudeltaan... Mutta tuoksuvat kuulemma uhattuna TOFFEELTA.

Vas. Ostokset / Oik. Mike & "joko nyt voidaan mennä" -ilme

Mikelle löytyi kiva valkoinen neuletakki ja oranssinpunainen t-paita, sekä Game of Thrones -kirja. Itse sain Zizzistä mielettömän hyvin istuvat farkut (normaalikokoani pienempänä?!) ja tietenkin tilaamani kirjat Suomalaisesta. Ostin Suomalaisesta samalla kivan kangaskassin, joka vähän tuolta takkini alta pilkistääkin... Kaiken tämän päätteeksi istahdimme kahvilaan ja joimme järkyttävän hinnakkaat kahvijuomat (Mike otti valkosuklaajäätelölaten ja minä jäisen Chain) ja pullon hirvittävän hintaista kivennäisvettä. Sitten suuntasimme kotiin.

Kotona menin melkein heti ahmimaan ensimmäiset n. 55 sivua Suljettu maa -kirjaa, jonka jälkeen pakottauduin suihkuun. Kirja huhuileekin tuolla jo yöpöydällä, joten kai sen kutsuun on taas kohta vastattava. Todella mielenkiintoista luettavaa!

Ei kommentteja: