torstai 4. lokakuuta 2012

Torstai-iltaa

Iltapäiväkävelyllä eilen

Sadetta on viimeaikoina riittänyt. On ihme, että maa edes joten kuten näyttää sen vielä vetävän. Eilen kuitenkin saimme me tamperelaisetkin nauttia muutamasta aurinkoisesta tunnista ja sen kunniaksi lähdinkin koiran kanssa vähän pidemmälle lenkille ihailemaan syksyn väriloistoa. Ilma oli raikas, aurinko vielä vähän lämmittikin ja näimmepä jopa oravankin. Melkoisen mukava reissu. Sekin oli mukavaa, että kävin sitä ennen Miken kanssa pizzalla pankkiasioiden hoitamisen yhteydessä ja nautimmepa vielä samalla reissulla mielettömän herkulliset kaneli-lattetkin...

Tämä päivä on sitten puolestaan mennyt vähän vähemmän rennoissa tunnelmissa. Kävin tekemässä loppuviikon ruokaostokset, ulkoilutin koiran (vesisateessa), imuroin kämpän, pyyhin pölyt, pesin koneellisen pyykkiä ja tiskasin tiskit. Sen kaiken päätteeksi olikin äärimmäisen mukavaa istahtaa saunan lämpöön hetkeksi ja ottaa päälle virkistävä suihku. Nyt olo on taas kuin uudesti syntyneellä ja kelpaa möllöttää kun kämppäkin on taas siisti.

Vieläkään en ole saanut tietoa siitä, sainko työpaikan, mitä varten olin haastattelussa viime viikon perjantaina. Huomenna varmasti saan vastaukseni, sillä sellainen luvattiin tällä viikolla. Olen siis yhä "kuin kissa pistoksissa" (ihme sanonta) asian suhteen.

1 kommentti:

Katje kirjoitti...

Oletpa ollut tehokas, vau! :)
Kunhan paranen nuhastani, niin sitten minäkin siivoan täällä.

Pidän peukkuja pystyssä työn suhteen.