sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kolibri

Jaa, näin se vaan menee. Mistä tietää, että kevääseen päin ollaan menossa? No siitä tietenkin, että Jenni menee ja ostaa jonkun superpirtsakan luomiväripaletin suunnilleen hetken mielijohteesta ja alkaa heitellä silmiin sinistä ja vihreää. Tänä vuonna Jenni heittelee silmiin myös oranssia, sillä Jenni meni ja osti "sen toisen" L'Orealin paletin nimeltään, joka on nimeltään niinkin naurettavan surullinen kuin Tropical Tutu. Kuka oikeasti nimeää nämä? Varmasti joku sellainen, joka myös puhuu itsestään kolmannessa persoonassa...? Joka tapauksessa, sunnuntaimeikissä (kyllä vaan) silmistä löytyy tuon mielenkiintoisesti nimetyn paletin turkoosia (sinistä?) sävyä paletin valkoisen (hyvin kimalteisen) värin päältä. Kun tämän paletin perjantaina ostin, ryntäsin heti kotona kokeilemaan luomilleni pelkkää oranssia, suoraan aplikaattorilla silmiin... Miksi? Koska näin Trendin kannessa mallilla villin oranssin silmämeikin, joka oli tehty juurikin tuon paletin oranssilla. Oli se muuten omassakin naamassa aika vekkulin näköinen...


Paletin mukana tuli aika mielenkiintoinen ohje siitä, miten noilla sävyillä tehdään silmämeikki, mutta koska tyyliini ei yleensä kuulu näyttää kolibrilta, voi olla että kokeilen värejä vähän hillitymmin. Kaikki sävyt paletissa näyttävät kimalteisilta, mutta todellisuudessa valkoinen on näistä se hileisin ja sininen hyvänä kakkosena. Oranssi näyttää iholla yksistään melkoisen matalta, eikä vihreässäkään nyt ihan hirvittävästi kimalteita ole. Pigmenttiä näissä tuntuu olevan hyvin, mitä värillisiin tulee, mutta valkoisessa sitä on vähemmän - mikä on ihan hyväkin mielestäni.

Vaikka silmämeikissä sitä väriä taas onkin, en oikein kyllä vielä ainakaan odota kevättä/kesää, vaan olen lähinnä ahdistunut ajatuksesta, että jossain vaiheessa pitää luopua talvitakista ja saappaista... Etenkin saappaista luopuminen aina surettaa, koska saappaat ovat todennäköisesti lempikenkäni tai lempikenkätyyppini. Ne ovat mukavia, tukevia ja lämpimiä... mikäpä sen parempaa?

Ei kommentteja: