torstai 10. tammikuuta 2013

Nuhanenä täällä moi

Heipä hei vaan taas kaikki pikku tirriäiset! Kävin sitten maanantaina rokottautumassa ilkeää influenssapöpöä vastaan ja "nautiskelen" nyt sitten näistä rokotuksen jälkeisestä "flunssan kaltaisista oireista" = jatkuvasta nenän vuotamisesta, turvonneista silmistä, yskästä, hengitysvaikeuksista, lihassärystä ja vielä kaupan päälle hieman epämääräisestä olotilasta tuolla pääkopassa.

Käsivarsi ei ole enää ihan noin hurjan näköinen kuin kuvassa (vasemmalla), mutta sitä kuumottaa yhä ja onhan se vähän paisuksissakin. Hienoa.

Joka tapauksessa, viikko on kotona työskentelystä huolimatta ollut kohtuullisen tapahtumarikas. Maanantaina rokotukseen kiirehtiessäni nimittäin laukkuni päätti hajota. Olen elämäni aikana omistanut monen monta laukkua, eikä niistä yksikään ole vielä hajonnut niin näyttävästi, kuin mitä maanantaina käyttämäni laukku. Itseasiassa laukkuni eivät yleensäkään ole juuri hajoilleet, ellet laske hajoamiseksi pientä kulumista tai saumojen rispaantumista... Pidän laukkujani hyvin ja hellästi, niitä turhaa paapomatta. Omituisinta tässä oli se, että ostin laukun alle kuukausi sitten ja sanoin Mikelle, että se on sitten mun joululahja häneltä. Hänkin tykkäsi laukusta, joten ei vastustellut... Kyseessä on tuo musta O.I.S.in tekonahkalaukku, joka löytyy kuvasta tuosta alta. Laukku tosiaan levähti jalkakäytävälle aika erikoisesti. Kahva vetti, siinä kiinnikkeenä ollut niitti lensi jonnekin hevonkuuseen, eikä siinä sitten auttanut muu kuin kantaa laukkua kainalossa ja pyörähtää Aleksi 13:sta rokotuksen jälkeen. Olinhan jo muutenkin reklamointimatkalla, sen huulipunani takia.

 Vas. "Joululahjalaukku" / Oik. Herkkuleivät, jotka piristävät arkea

Laukun kuitinhan olin muuten sopivasti heittänyt mäkeen juuri edellisenä päivänä työpöytäni laatikoita siivotessani! Mutta, eipä siitä tullut ongelmaa, kiva myyjätäti ei vängännyt ollenkaan vastaan vaan vaihtoi laukun saman tien uuteen vastaavaan. Toivotaan, että tämän kanssa nyt sujuu sitten vähän paremmin. Tämä laukku oli muuten sangen... erikoinen ostos, sinänsä. Omistan nimittäin entuudestaan tällä hetkellä kaksi mustaa laukkua. Toinen niistä on pienehkö ja siinä on eräänlaisia "röyhelöitä" ja ostin sen lähes ilmaiseksi KappAhlista pari vuotta sitten jostain alennuksesta. Lahjoin myös Miken irroittamaan siitä ärsyttävän ja turhan ketjun viime kesänä (koska en ole niin rock, että laukussani pitäisi olla sormen paksuista kettinkiä). Toinen laukku puolestaan on kuuluisa "terror of terminal" -laukku, joka on kooltaan massiivinen, ei mitenkään kauneudella pilattu, mutta todellinen tilaihme muistaakseni kahdeksalla taskulla varustettuna. Niinpä päätin ostaa tällaisen hyvän mustan peruslaukun, jossa olisi vähän jotain jujua ja jossa EI ole olkahihnaa (koska varmaan viimeiset 5 laukkuani ovat olleet olkahihnallisia cross-body tyyppisiä laukkuja). Tykkäsin tuosta punotun näköisestä etupuolesta ja vekkuleista vekeistä (tms) sivuilla, antavat laukulle vähän ilmettä! Muuten en ole hirveästi ollut viime aikoina innostunut mustasta vaatteissa, kengissä, laukuissa tai missään muutenkaan, mutta pitäähän sitä naisihmisellä olla yksi kunnollinen musta peruslaukku, joka käy kaikkeen. Mielestäni tämä nyt menee vielä jossain juhlassakin tarvittaessa - ja jos on tarve kantaa puoli omaisuutta mukana.

Sain muuten myös sen huulipunani vaihdettua, tosin sekin oli aika mielenkiintoinen elämys. Haistatin (hah) punaa ensin yhdellä kosmetiikkaosaston myyjällä ja kysyin, että kuuluuko tämän oikeasti haista tältä? Myyjä sanoi hetken haisteltuaan, että tässä merkissä ei ole tuoksuja, joten se haisee raaka-aineelle. Kysyin uudestaan, että haisevatko nämä punat oikeasti noin kamalalta, ihan vanhalta muovailuvahalta? Ensin hän sanoi hieman empien, että "noooh, kyyyllä..?", mutta onneksi hän suostui kanssani haistelemaan muita sarjan punia, jotka eivät todellakaan haisseet vanhalle muovailuvahalle vaan olivat todellakin enemmänkin tuoksuttomia. Sain vaihdettua sitten punani saman sävyn eri valmistuserään, joka ei haissut. Tosin, en oikein ole varma kannattiko tuosta ihmeestä maksaa 19 euroa, sillä tuoksuttomuus ei oikein hurmaa, eikä puna nyt muutenkaan mielestäni ole esim. Lumenen punaa parempi, mutta kai se on se tyylikäs pakkaus, joka siinä maksaa? En hirvittävän vakuuttunut ole... tuskin ostan samalta sarjalta muita punia. Sama pätee muuten myös Lancôme Hypnôse Doll Eyes -maskaraan. Vaikka se tuoksuu mielestäni hyvältä ja levittyykin hyvin, se ei kyllä kestä ainakaan omissa ripsissäni laisinkaan. Olen melko pettynyt huomattuani, että ripsari todellakin tuhraa silmänaluset jo parissa tunnissa, vaikka vaan istuskelisit kotona... En ymmärrä miten se niin huonosti pysyy. Ripset eivät myöskään pysy taivutettuna ollenkaan, vaikka myyjä väitti että se on taivutuksen kannalta jopa paljonkin parempi kuin tavallinen Hypnôse. No ei ole. Mutta 28 euron ripsari (alennuksessa) pitää käyttää loppuun, vaikka se sitten tarkoittaisikin sitä, että joudun kantamaan mukanani pumpulipuikkoja ja ripsentaivutinta... Plääh. Tehkää siis itsellenne palvelus ja ostakaa suosiolla se perinteinen Hypnôse, sillä ainakaan Doll Eyesin kohdalla laatu ei ole parantunut uutuuden myötä! 

Teloin muuten siinä reklamaatioreissulta kotiutuessani vielä bussissa reitenikin niin taitavasti, että vasemmalla kyljellä makaaminen on nyt kokonaisvaltaisesti tuskainen elämys (käsivarsi + reisi)...

Ensi viikolla ryhdistäydyn ja rehaudun sinne hemmetin Postiin, käyn kampaajalla ja ehkä jopa kirjaudun naapurin kuntosalille, jos tuo budjetti antaa myöden. Nyt aion jatkaa niistämistä ja sen jälkeen yrittää nukkua, jos limaisuudeltani viimein pystyn... Yhhh.

Ei kommentteja: