maanantai 14. tammikuuta 2013

Maanantaimongerruksia

Viikonlopusta selvitty, samoin myös flunssasta (josta tosin vielä pieni köhä muistona) ja arki on koittanut jälleen. Kävin pyörähtämässä työpaikallakin, missä en tänään oikeastaan edes palellut, koska olin varustautunut vanhalla pikku poncholla muun vaatetuksen ohella. Jätin ponchon sinne, koska en sitä kotona tarvitse.

Tällä viikolla jännitän hieman keskiviikkoa, koska olen ensimmäistä kertaa öh... 1,5 vuoteen (?) menossa kampaajalle. Olen käynyt pari kertaa hiuksia leikkuuttamassa, mutta muuten olen hiukset värjännyt itse jne. Nyt aion mennä tuohon naapuriin värjättäväksi ja vähän hirvittää. Hinnat ovat lähes puolet edullisemmat kuin mitä kaupungin nimekkäimmissä paikoissa, joten saa nähdä mitenkä siinä käy, mutta noh, värit on yleensä onneksi helppo korjata jopa kotona, jos se nyt ihan kamala on. Jos ei, pyörähdän sen jälkeen kaupungilla postireissulla, viimeinkin...

Suunnitelmissa olisi mennä hiusten kanssa taas vaihteeksi punaisempaan suuntaan (viime vuonna pysyin koko vuoden jotenkin ihmeen kaupalla suunnilleen samassa ruskeassa värissä), mikä ainakin Mikeä miellyttää kovasti. Kovempi hommahan sitä on pitää punaisena ja saan varmaan taas vaihtaa tyynyliinat mustiksi ainakin hetkeksi aikaa... Jännittää lähinnä nähdä miten punaisen tästä saa ilman että tätä tarvitsisi alkaa blondaamaan. Vai isketäänkö lisää räväkkyyttä raidoilla. En oikein vielä tiedä. Saattaa myös olla, että lähden töiden puolesta käymään tällä viikolla Ikeassa, mutta hommaa ei vielä ole lyöty lukkoon. Japanin tunnitkin alkaa torstaina taas ja samana päivänä meillä on kotona klo 8-16 veden käyttökielto ja kaikki viemärit pitäisi saada tukittua esim. sanomalehtipapereilla. Pelottaa jo valmiiksi, että minkähän lainen kaaos täällä taas tulee olemaan. Huuhtovat kuulemma putkia. P*skathan ne on. Suihkukin tarjoilee yhä pakkasen hieman kiristyessä vuorotellen jääkylmää ja tulikuumaa. Inhaa.

1 kommentti:

Matkantekijätär kirjoitti...

Mulla on niin sama meininki. Nuhan rippeet vielä jälellä ja töissä poncho viluisia hetkiä varten! :D Hiuksia en kylläkään ole menossa värjään, enkä leikkauttaan, vaikka kai se taas kohta olisi täälläkin edessä. Toivottavasti sun hiusten värjäys onnistuu. Laitat meille sitten varmaan kuvia siitä... :)