tiistai 5. heinäkuuta 2011

A Delirious Compendium of Ladylike Refinement, Frivolity, and Merriment

Työpöytä kaipaa yhä/taas kurinpalautusta...

Lähdin töiden jälkeen käymään apteekissa, enkä sitten päässytkään sisään sitä kautta, mistä olisin halunnut, mutta jätin pyöräni ulos ja painelin (muka) Suomalaisen Kirjakaupan läpi, mutta mukaan tarttui tietenkin jotain. "You Say I'm a Bitch Like It's a BAD Thing" -kirjanen (ja pienehkö kalenteri, kynä ja Mikelle kielenopiskeluun tarkoitettu CD). "A Delirious Compendium of Ladylike Refinement, Frivolity, and Merriment." Retrohenkisillä mainoskuvilla höystettyä narttuhuumoria, jota voi kätevästi asettaa pöydälle ihailtavaksi. Fantastista! Juuri tätä olen aina kaivannut. Tai ainakin siitä asti, kun luin jostain, että jääkaappimagneetit pitäisi laittaa pannaan. Höh.

Nuo kirjasen alla olevat söpöt vihkoset olen aiemmin hankkinut Tiimarista, olivat niin edullisia, vaikka olivatkin kovakantisia! Tuo KappAhlin alesta jotain aikoja sitten bongattu rannekoru on ollut aivan suosikki kesäkoru värikkyytensä ansiosta. Ja kas, tuo alennuslappu on mennyt vanhaksi...

Näin muuten Apteekissa Emmerdalen "Alan Turnerin" täydellisen kaksoisolennon asua, asentoa ja yleistä habitusta myöden. Reilu vuosi sittenhän kohtasin täällä Emmerdalen "Shadrach Dinglen". Kenties koko kaarti löytyy täältä vielä, jos tarpeeksi kauan täällä asun!

PS. Ooh, 2 postausta päivässä! Olen vallan hurjana!

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voih, tuli niin ikävä Emmerdalea, kun mainitsit Alan Turnerin! Eikö muuten Suomesta ole joskus tehty fanimatkoja Emmerdalen lavastuksiin? Eiköhän lähdetä, jos sellaisia joskus on vielä tulossa? :D

Jenni kirjoitti...

Joo on kuulemma tehty :D Lähtisin kyllä! Tosin ongelmana saattais olla se, että mua ei enää sais pois sieltä...

Katja kirjoitti...

Jääkaappimagneetit pannaan? Täh? :)

Jenni kirjoitti...

Joo ne kuulemma säteilyttää ruokaa tms... ja aiheuttivat syöpää ja vaikka mitä kamalaa. Mut siis kaikkihan nykyään syöpää aiheuttaa.