torstai 28. heinäkuuta 2011

Kesäloma?

Tämä viikko tuntunut vähän siltä, kuin olisin kesälomalla. Olen päivittäin soitellut erinäisiin valtion laitoksiin, sekä myös vuokranantajalle yrittäen järjestellä työ-, raha- ja asuntoasioitani. Samalla olen kuitenkin elänyt jotenkin kesälomafiiliksessä täällä Kukkaisviikkojen keskiössä.

Tiistaina hengailin kaverini M:n kanssa kaupungilla ihan ilman sen suurempaa missiota. Hän pyysi ensin pizzalle, mutta olin jo ennättänyt syödä, joten päädyimme sitten lähtemään kahville... mistä siirryimme jäätelölle... mistä siirryimme oluelle (tosin itse nautin vettä ja mozzarella-leivän), eli todella terveellinen reissu. +27 asteisessa varjossa istuskelu oli vielä ihan miellyttävää farkutkin jalassa. Kesyt pulut tosin olisivat halunneet viedä eväämme suoraan suusta, mikä ei ollut niinkään miellyttävää.


Eilen puolestaan sain vieraakseni Nipsun ja suunnitelmassa oli lähteä Pyynikille munkille. Lähdimmekin, tosin nälkä kurni sen verran, että vaadin saada ensin murua rinnan alle, joten nautin Wayne's Coffeessa mozzarella-foccasia leivän ja salaatin. En ollut taas ollenkaan tajunnut miten paljon kävelyä epämääräisissä oloissa vaaditaan, että päästään Pyynikin näkötornille ja toki olin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen sitten iskenyt kunnon kiilakorolla varustetut sandaalit jalkaan... Retki meni muuten hyvin, mutta näkötornin hissi oli sopivasti rikki ja jalat olivat melko hapoilla huipulle kiipeämisen jälkeen. Onneksi maisemat olivat huiiiikeat, jopa puhelimella ikuistettuna (koska olen idiootti enkä ottanut kameraa mukaan).


Eilen muka vahingosta viisastuneena kuljin sitten kesämekossa, jota tuuli heitteli hieman kyseenalaisesti aina vähän väliä... Hankin samalla itselleni kipeät päkiät korkeista sandaaleista, joita ei ollut tarkoitettu alamäkikävelyyn. Toki luonnollisesti hankin myös aurinkoallergian hikoillessani aurinkovoiteet taivaan tuuliin... Mutta kesäfiilis sekin!

Ei kommentteja: