tiistai 26. heinäkuuta 2011

Sisustussuunnitelmia


Ikean Maskros -valaisin

Pahoitteluni, en nyt muista enää mistä nappasin tuon kuvan, näytin sitä nimittäin Mikelle saadakseni mielipiteen pöydän yllä kiikkuvasta valaisimesta. Herra jopa piti siitä. Äitini nimittäin on luvannut ostaa valaisimen meille tupaantulijaislahjaksi, sillä ihastuimme siihen viime Ikean reissulla molemmat. 

Haaveissa olisi hankkia Ikeasta myös yksi Ektorp-nojatuoli, missä olisi mukava lueskella kirjaa iltojen pimentyessä... Tuolilla on jonkin verran hintaa, mutta kenties Usasta myydyistä tavaroista tai Miken viimeisistä palkoista irtoaisi tarvittavat tuolivarat? 

Asunnon sisustus alkaa hahmottua pikkuhiljaa ja Mikekin tuntuu olevan asiasta innoissaan. Keittiöön on tulossa vanhempini 1800-luvulta peräisin oleva tumma antiikkipöytä, jonka ehkä maalaan valkoiseksi, jos kehtaan. Ajattelin yhdistää pöytään mahdollisesti jotkut keveämmät, modernit tuolit. Vanhan kesämökkimme peruja on myös punainen puusohva, jonka voisi maalata valkoiseksi ja laittaa keittiön pöydän kaveriksi... 

Olohuoneeseen saan vanhemmillani muutaman vuoden olleen komean kulmasohvan, josta saa näppärästi myös suuren vuoteen kahdelle. En ymmärrä miksi ihmeessä äiti haluaa luopua siitä, mutta otan sen kyllä ilomielin vastaan! Teemme vaihtokaupat ja hän saa rautaisen sohvasänkyni lainaan. Olohuoneeseen sijoitamme myös Mikelle työpöydän, kenties samanlaisen kuin omani. Sohvapöytä on myös ostoslistalla.

Lemmikit eivät nyt sitten muutakaan Usasta Suomeen... kuljetuskustannukset olisivat sadoissa euroissa, minkä lisäksi uusien terraarioiden hankkimen Suomesta lisäisi kuluja entisestään. Olen täällä itkenyt silmät päästäni ikävöidessäni rakasta Karma-liskoamme jo valmiiksi, mutta ei kai tässä mikään muukaan auta... Hyvät kodit pitää kaikille löytää... Huoh... 

Nyt pitää kuitenkin aktivoitua ja alkaa hoitaa tämän päivän asioita (ja juosta hikipäässä pitkin kaupunkia, sillä tälle päivälle on luvattu +28 astetta).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haaveita pitää olla, mutta mitä jos jättäisitte kaikki "ylimääräiset" rahat hätävaraksi kunnes saatte töitä, ettekä laittaisi vielä kallista lukutuolia ja sisustustavaraa kerta on sohva ja perushuonekalut valmiina. Ja tumma aito on aina hienompi kuin maalattu valkoinen. Olinpa nyt varsin tylsä :D mutta lamppu on hieno! T. Mirja

Nipsu kirjoitti...

Toi Ikean lamppu oli kyl hieno varsinkin livenä (ihastelin sitä myös viime Ikean reissulla) vaikka iso onkin. Ihanaa kuulla teidän asunnon sisutussuunnittelusta! kuulostaa tosi hyvältä.
Hienoa että Mike on Suomeen muuttamisesta innoissaan. Tästä se lähtee!