lauantai 16. heinäkuuta 2011

Pakkoloman pakkomielteinen aloitus

On viikonloppu. On loma. Pakkoloma. Työttömänä virallisesti taas. Tai no, maanantaina vasta, sillä sopimukseni on sunnuntaihin saakka. Mutta nyt se periaatteessa on käsillä. Nukuin pitkään. Yksitoista tuntia, tarkalleen. Taisi tulla tarpeeseen. Söin kaikessa rauhassa, vähän laiskottelinkin, mutta se vääjäämätön olisi kuitenkin edessä: siivous.

Keittiön pöytä oli onnistunut keräämään pölyä, meikkiä, vihkoja ja muuta roinaa, työpöydän toista puolta ei edes enää nähnyt kynsilakka- ja vihkokasan alta. Kuitteja lojui joka puolella aina kesäkuun alkupäiviltä saakka. Yhhyh. Joskus kun päätän vähän vaan siistiä paikkoja, päädynkin sitten siivoamaan todella pakkomielteisesti, vaikka suhteeni siivoukseen onkin lähinnä viha-rakkaus-suhde. Kävin sitten läpi työpöytäni laatikot, sekä valkoiseni hyllykköni ja järjestelin kynsilakatkin oikein. Eilenhän meni jo kylpyhuoneen kaapit uuten uskoon sillä aikaa kun välillä ehdin olla hetken kotona ennen avajaisia.

Keittiö oli jo tip top, mutta tiskit muhivat vielä altaassa.

Ihanat neilikat pääsevät viimein oikeuksiinsa, kun kaaos on poissa.

Äitini teki Ikean kankaan jämistä ihanan kassin! / Työpöytäkin näyttää taas työpöydältä.

Nyt kelpaa taas kun on siistiä ja löytää tavaransa silloin kun niitä tarvitsee. Suihku teki äärimmäisen hyvää, samoin kuin pikaisesti tehty jalkahoito (omin pikku kätösin). Nyt maistuisi päiväunet ja jäätelökin, mutta jäätelöä ei kaapista löydy ja hiukset ovat yhä märät, joten maatekaan ei viitsisi mennä. Kellokin on jo sen verran, että olen sitten varmaan loppu päivän pihalla, jos nyt käyn unille.

Huomiselle ohjelmassa ei ole MITÄÄN. Ehkä käväisen kaupassa, ehkä kävelyllä, ehkä luen kirjaa. Maanantaina on ohjelmassa vanhempieni ja Milon saapuminen, Kalevan kämpän katsastus, sekä juoksevien asioiden hoitamista. Tiistaina saattaa hyvinkin olla pientä enemmän tai vähemmän pakollisten tavaroiden shoppailua ilmassa ja keskiviikkona suunta on kohti Pohjanmaata, missä torstaina käytän Milon eläinlääkärissä rokotettavana. Ratsastamassakin on tarkoitus käydä ja paluu Tampereelle ajoittuu varmaan sitten viikonloppuun.

Ainakin nyt tuli sitten siivottua oikein urakalla. 2,5 tuntia.

1 kommentti:

Daisy O Carl kirjoitti...

Hienoa tuli :D Hyvää Viikonlopun Jatkoa !