perjantai 10. helmikuuta 2012

Keltainen Invaasio

Päätin sitten lähteä kokeilemaan bloggerin uutta formaattia ja huhheijaa... Hetken meni ennen kun aloin oivaltamaan mistä mikäkin löytyy. Ulkoasu on kuitenkin nyt siistimpi ja modernimpi - ei siis huono ollenkaan (siis blogger interface). Tämä aamu olisi voinut kieltämättä lähteä paremminkin käyntiin. Heräsinkin kohtuullisen virkeänä klo 5:30 ja lähdin salille spinningiin seitsemäksi - mutta jo lyhyt spinnailu paljasti, että siitä ei tule mitään pehmeäpohjaisilla Espritin tennareilla, joita olen käyttänyt paremman puutteessa... Sen verran otti päähän että menin sitten hakkaamaan nyrkkeilysäkkiä hetkeksi ja tepastelin loppuajan juoksumatolla. Ähhh. Jostain pitäisi repiä rahat ainakin lenkkareihin tai muihin kovempipohjaisiin kenkiin, että pääsisin mukaan tunneille. Mahdollisimman monipuoliset kengät pitäisi saada.

Onneksi kotosalla voi nyt ihailla mm. kasoittain kauniita kukkia. Tulppaaneita löytyy kolmestakin astiasta ja keittiön pöydän päästä ikkunanäärestä löytyy kauniin keltainen (yllätys?) tulilatva. Saa nähdä saanko sen kukkimaan pitkäänkin.

Keltaiset tulppaanit ovat kivan pirteät, mutta nuo hennon "pinkinpersikat" ovat suosikkini.

 Kuten ehkä huomaatte, on taloon hiipinyt muutakin keltaista (taas)...

Nyt alkaa jo hieman helpottaa enkä tunne enää tarpeelliseksi hamstrata kotiin kasoittain kaikkea keltaista. Kieltämättä pelkkä olohuoneen keltaisten pikkuasioiden katseleminen tuntuu piristysruiskeelta. Ja nyt ulkona paistaa aurinkokin upeasti - ainut vaan, että pakkasta on taas siellä -25 asteen hujakoilla, joten se ulkoilu on aika nihkeää astmaatikolle.

2 kommenttia:

Katje kirjoitti...

Kivan näköisiä noi keltaiset piristysruiskeet, oliskohan meillä mitään keltaista.. :)

Johanna kirjoitti...

Ihanan sävyiset nuo tulppaanit, en ole tuohon väriin törmännyt!

Tsemppiä lenkkariostoksille!