tiistai 21. helmikuuta 2012

Minne aika menee?

"Iloinen inuiitti"
 
Mulla olis tää blogikin... Mihin viikonloppu katosi?

Lauantaina ei tapahtunut tässä taloudessa yhtään mitään. Pidin taukoa jumppailusta ja omistin aikani Star Trekin ihmeelliselle maailmalle, sekä addiktoiduin peliin nimeltä Kingdoms of Amalur: Reckoning. Sunnuntaina kävin TerveSelkä-tunnilla, nyt kun sitä ei ollut peruttu. Jo perjantaina loukkaamani (?) käsivarsi (tai sen lihakset) tykkäsivät kyttyrää punnerruksista ja käsipainotreenistä ja nyt kärsinkin sitten melko nihkeästä oikeasta käsivarresta... Olen siitä huolimatta menossa tänään kokeilemaan FitBall-tuntia.

Mietinkin kuumeisesti lähdenkö kokeilemaan FitnessFusionia (jonkinlainen pilateksen ja joogan sekoitus kuulemma) vai tätä FitBallia ja päädyin FitBall-tuntiin ihan vain siitä syystä, että en omista (tietääkseni) mitään ei-liukkaita sukkia ja jalkani eivät todellakaan kestä tällä hetkellä päivänvaloa. Jalkapohjani ovat uskomattoman kuivat ja varpaankynsistä ei edes puhuta.

Lunta täällä riittää ja sitä on saatu lisääkin. Lämpötila on tällä hetkellä nollan hujakoilla, joten pitää yrittää varoa katoilta putoilevaa lunta.

Ensi kuussa ajattelin toteuttaa pienen valokuvahaasteen (kuva per päivä), vaikka haaste olikin tarkoitettu helmikuulle, mutta huomasin sellaisen olemassaolon vasta nyt. Ja kieltämättä tämä bloggausaktiivisuus ei taas ole ollut aivan huipussaan...

Nyt hiippailen ulos ulkoiluttamaan hauvelin ja sitten otan kupin teetä...

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Ota varovasti siellä Fitball-tunnilla. Mulle meinaa kävi aikoinaan niin, että jouduin lääkärin vastaanotolle seuraavana päivänä. Venäytin selkäni jotenkin ja se oli ihan sairaan kipee. Omat selkälihakset oli varmaan niin huonossa kunnossa, että ei kestänyt sellaista rääkkiä. :D