keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Keskiviikkokuulumiset

Ystävänpäivää siis vieteltiin ihan kotosalla kaksin vaan - tai no, kolmestaan, jos koirakin lasketaan. Mitään kovin ihmeellistä ohjelmaa meillä ei ollut, mitä nyt piipahdimme ruokakaupassa hakemassa vähän aineksia ainakin omaksi suosikikseni muodostuneeseen pizzaan.

Pizzassa on aivan ihana ruispohja, joka on helppo tehdä valmiista pussukasta, lisättävänä on vain kädenlämpöinen vesi. Ehdoton suosikki! Sen lisäksi pizzaan tuli ihan perus ketchup-kerros, Xtra 19% mozzarellajuustoa n. 1,5 pakkausta viipaloituna (super halpa, suosikkini maultaan), kevyt meetwurstia, kirsikkatomaattia, aurinkokuivattua tomaattia (basilikaöljyssä) ja päälle hieman mausteeksi basilikaa / pizzamaustetta ja rukolaa - nam! Paras tekemäni pizza tähän saakka. Ideaalitilanteessa meetwurstin sijaan tästä olisi löytynyt parman kinkkua, mutta sitä ei tuosta lähimarketista saa...

Alkuviikko on mennyt aikalailla löysissä tunnelmissa, pyykkivuoren kanssa painiskellen. Tänään oli tarkoitus lähteä salille TerveSelkä -tunnille, mutta se olikin peruttu. Kävinkin sitten aamulla koiran kanssa ulkoilemassa oikein kunnolla, heiteltiin palloakin vähän ja riemu oli (ainkin koiralla) rajaton. Heitin pallon kerran nurmikko-osuudelle, mikä osoittautui erheeksi koiran sukeltaessa sen perään - kirjaimellisesti. Reppanasta ei juuri muuta näkynyt kuin hännänpää hangesta... Heittelimme sitten loppuajan ihan puiston jalkakäytävällä, kun siellä hiljaista oli. Kotona jatkoin pyykinpesua oikein urakalla, nyt kun alakerran kuivaushuoneeseen sai viimeinkin jotain mahtumaan.

Kun olimme syöneet (lihapullia ja muusia) ja katsoneet episodin Star Trekiä, lähdimme käymään Prismassa metsästämässä sopivia liikuntakenkiä, koska en sellaisia omista. Yllätyin erittäin iloisesti löydettyäni -50% alennuksessa olleet Adidaksen kengät, joille ei hintaa jäänyt enää juuri nimeksikään. Esteettisesti ne eivät ole ne eivät ole niin sulavalinjaiset kuin ne Niken musta-turkoosit, joista haaveilin, mutta jalassa paljon paremmat... Väriltään nämä ovat nyt sitten valkoista ja violettia - suosikkivärejäni. Valkoisuudesta vaan tulee itselle aina ne lenkkarivibat, mutta menkööt, istuvuus ja mukavuushan se tässä on tärkeintä.... Ja koska kengille ei jäänyt hintaa juuri mitään, ostin samalla reissulla jo muutaman kerran katselemani Raiskin housut, noin niinkun salikäyttöön. En nimittäin myöskään omistanut entuudestaan mitään kunnollisia, hengittäviä housuja. Odotankin innolla että pääsen näitä molempia huomenna kokeilemaan! Housut olivat tosin vyötäröltä ehkä hilppasen väljät, mutta uskoisin, että jos tarvitsee, pystyn kuminauhaa kiristämään, vyötäröä vähän avaamalla... tai siis pyytämällä äitiä apuun...

Operaatio Uusi Elämä on noin muuten lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Viime viikolla salilla tuli käytyä kolme kertaa ja samalla löytyi uusi kiva liikuntamuotokin. Ja ihme kyllä, kyseessä on ryhmäliikuntaa - jotain mitä olen aina kammoksunut. Proteiinia löytyy ruokavaliosta enemmän, mutta suurin haaste onkin näköjään leivän syönnin vähentäminen... eikä niinkään herkkujen välttely. En toisaalta ole kovin yllättynyt, mutta täytyy sanoa, että kaikki hyvä on hiilareita!

Ei kommentteja: