torstai 9. helmikuuta 2012

Minä tahtoisin...

Ioanna haastoi mukaan listaamaan viisi hankinta- tai toteutuslistalla olevaa asiaa. Vastaukseni haasteeseen irtosi ehkä hieman hitaasti, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan... Nämä asiat eivät muuten ole missään varsinaisessa tärkeysjärjestyksessä.

1. Operaatio Uusi Elämä


Kuntosalille on liitytty jäseneksi, personal trainer tavattu, ruokailutottumuksia muutettu. Nyt lähtee läskit kävelemään. Samalla toivottavasti kehitän itselleni myös tyylitajun ja jonkinlaisen kiinnostuksen liikuntaharrastuksiin. Tähän operaatioon kuuluu myös vaatekaapin hidas, mutta varma kehittäminen ja kaikenlaisen turhan pois antaminen/heittäminen.

2. Euroopan näkeminen


Olen oikeastaan nähnyt yllättävän vähän Eurooppaa. Olen matkustanut melko paljon, mutta samoihin paikkoihin ja nekin ennen aikuisikää. Haluaisin oikeasti kierrellä vähän Euroopassa, rennossa tunnelmassa. Haluaisin nähdä wanhoja kaupunkeja, istuskella katukahviloissa ja kierrellä toreilla. Olla vaan. Aivan ensimmäiseksi lähtisin varmastikin Irlantiin. Parhaassa seurassa, eli miehen kanssa.

3. Oman luovuuden kehittäminen


Tahtoisin resursseja oman luovuuteni kehittämiseen ja sen tekemiseen, mistä todella nautin. Voisin tehdä jotain luovaa työtä tai vaihtoehtoisesti sitten jotain asteen yksinkertaisempaa ja puuduttavampaa, vaikkapa osa-aikaisesti, jotta minulle jäisi sitten aikaa tehdä vapaa-aikanani sitä, mistä todella nautin. Haluaisin piirtää ja maalata enemmän, tehdä enemmän koruja, ottaa enemmän valokuvia paremmilla laitteilla... ja haluaisin kirjoittaa. Tarvikkeet kuitenkin maksavat rahaa ja joistainhan sitä pitäisi saada.

4. Oma hevonen


Pisimpään haavelistallani ollut asia on tietenkin oma hevonen. Ensimmäisen kerran olen moista toivonut jo joskus kerhoikäisenä, mutta vieläkään en ole sitä saanut. Tämänkin haaveen toteuttaminen edellyttää melkoista pääomaa ja jatkuvia tuloja, sillä hevosen pitäminen ei ole mitenkään halpaa lystiä... Oman hevosen sijoittaisin tietenkin vielä ideaalitilanteessa omaan talliini, joka löytyisi...

5. Maalaistalo


Mieheni ei taida jakaa kanssani unelmaani maalla asumisesta, mutta saahan sitä haaveilla. Oma, kaunis, wanha tai wanhanhenkinen maalaistalo pihapiireineen, omenapuineen ja maisemineen on myös ollut yksi haave lapsuudesta saakka. Olen peltojen ympäröimänä kasvanut ja siellähän se sielu lepää... Voisin samalla harkita jotain B&B -palvelua tai kenties tarjota jotain tiloja esim. erilaisten kurssien käyttöön.

Haastan mukaan kaikki lukijani, joilla on blogi! (Hahaa!)

Kaikki kuvat: WeHeartIt

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Mielenkiinnolla seuraan operaatio uutta elämää! :) Tsemppiä ja iloa! Kevät on just kiva aika aloittaa moinen kun päivät pitenee ja jo siitä itsessään saa energiaa :)