tiistai 7. helmikuuta 2012

Kermaiset Nakupellet

Isadora luomiväri-paletti, 59 Creamy Nudes (23,50€) (kuva)

Ostin luomiväripaletin eilen pitkän ja hartaan harkinnan, himoitsemisen ja jossittelun jälkeen, mutta tajusin vasta tänään miten koominen nimi paletilla onkaan... Siitäpä postauksen nimi. Sormet syyhysivät päästä kokeilemaan ja tänään sitten testasin paletista kahta nappia. Testasin koko luomelle tuota hennon vaaleanpunaista sävyä (2. vasemmalta) ja rajasin yläluomea hieman kaikkein tummimmalla värillä, joka näytti kosteana miltei mustalta, mutta ei niin kovalta. 

Nyt, melkein 8h levityksen jälkeen luomivärit ovat edelleen sen näköiset kuin olisin ne juuri levitellyt, vaikka en luomille laittanut muuta alle kuin meikkivoidetta. Pigmenttiä tuntui myös olevan ihan kivasti. Epäröin kauan tämän paletin hankintaa, sillä en ole tottunut juuri maksamaan luomiväreistä (ei sillä että tämä paletti mitenkään kallis olisi, monien muiden sarjojen vastaaviin verrattuna) ja epäröin myös juuri tuon vaaleanpunertavan ja sen vieressä olevan violettiin taittavan sävyn sopivuutta. Vaaleanpunertavat ja violettiin taittavat sävyt tuntuvat usein tekemään silmistä turvonneen/itkuisen tai muuten vaan kamalan näköiset. Tämä "vaaleanpunainen" ainakin nyt oli miellyttävä yllätys. Hyvin luonnollinen, ei itseasiassa juuri omasta ihonsävystäni paljon punaisempi. Pidin kovasti. 

Uuden, neutraalin paletin ostaminen tuli ajankohtaiseksi viimeisen meikkisiivouksen yhteydessä. Tajusin omistavani paletteja jostain 2-3 vuoden takaa ja nuuhkaisu varmisti sen, että parasta ennen päivä on todellakin ohitettu. Haikein mielin heitin siis menemään Wet & Wildin ison, monipuolisesti ruskeita sävyjä sisältävän paletin ja pari muuta siinä samalla. Pidän erilaisista värikokeiluista, mutta loppupeleissä palaan aina luonnollisiin, neutraaleihin sävyihin ja niinpä katsoinkin asialliseksi ostaa seuraavaksi sen värisen paletin, että se oikeasti tulisikin käytettyä ennen kun se alkaa... tuoksahtaa.

Mielenkiintoista tässä palettivalinnassa oli myös se, että kyseessä on ehkä elämäni ensimmäiset luomivärit, joista ei juuri kimalteita löydy. Nuo vaaleimmat sävyt, sekä kaikkein tummin, tuntuvat olevan juuri näitä "kermaisia" sävyjä, kahdessa muussa on ehkä aavistus hohdetta. Tämänkin takia pohdin paletin ostamista pitkään, sillä en ollut varma osaisinko käyttää näin neutraaleja luomivärejä. Lopputulos on kuitenkin mielestäni melkoisen hillitty ja jokapäiväiseen käyttöön sopiva. Vielä kun saataisiin jotain rotia tuohon huulikiiltopuoleen niin hyvä olisi... täydellistä poskipunaakin vielä etsitään.

Ei kommentteja: