maanantai 16. huhtikuuta 2012

Ei enää koskaan intialaista

Olen nyt läksyni oppinut. Viime keväänä söin kerran nepalilaista sapuskaa ja olin sen jälkeen sellaisten vatsakipujen kourissa, että luulin kuolevani. Vannoin, etten enää koskaan koske nepalilaiseen ruokaan.

Kuinka ollakaan, innostuin kuitenkin ostamaan marketista pari Chicken Tikka Masala -mikroateriaa (laiskotti) ja söin omani hyvällä halulla eilen iloiten siitä, ettei siinä ole syvästi vihaamaani curryä. Noh, jotain siinä kuitenkin oli, sillä viime yönä tuo vuoden takainen vanha tuttava teki taas paluun - ja jos mahdollista, entistä tuskaisampana. Kolme tuntia vuoroin hikoiltuani ja paleltuani tuska helpotti viimein sen verran, että sain nukuttua, mutta jouduin aamulla lykkäämään suunnittelemaani herätystä kolme kertaa, koska yksinkertaisesti jo istumaannousu otti liian kipeää.

Pääsin lopulta sängystä ylös klo 11 aikaan, mutta vielä nyt iltamyöhälläkään olo ei ole aivan normaali. Koko päivän olen kärsinyt jos jonkinlaisesta vatsakivusta ja epämääräisestä olosta, vuoroin palellen, vuoroin hikoillen ja siihen päälle hankin vielä jonkinlaista päänsärkyäkin kaveriksi. Puuh. Maanantain suunnitelmat menivätkin sitten onnistuneesti metsään... Ruokakaupassa sain sentään käytyä ryömimättä, mutta tästä lähtien kierrän kyllä kaikki intialaiset(kin) sapuskat kaukaa! En todellakaan halua enää koskaan kokea mitään viime yön kaltaista episodia!

Olisi tosin hauska tietää, mikä kumma nämä järkyttävät vatsavaivat aiheuttavat, sillä en mitenkään usko, että kyse on ruuan tulisuudesta. Kyseessä täytyy olla jonkinlainen mauste, mutta mikä?

Postauksen kuvassa on makuuhuoneen ikkuna, mikä lienee osuvaa, koska vietin suurimman osan päivästäni katsellen siitä puolihorroksessa ulos...

Ei kommentteja: