maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevät kaiketi tulevi

Kevään ensimmäiset kukat / Pari vuotta vanhat tennarit

Tänään on ollut ehkä kevään ensimmäinen päivä. Sellainen, jolloin oikeasti tuntuu ja tuoksuukin keväältä, eikä vain semmoinen hieman tavallista lämpimämpi päivä. Kello on jo seitsemän illalla, mutta ulkona on vieläkin n. 13 astetta lämmintä. Meinasin lähteä kuntosalille, mutta päätinkin sen sijaan ottaa asiakseni heittää kevään ensimmäisen virallisen pyörälenkin. Olen jo pari kertaa polkenut salille ja takaisin, mutta nyt lähdin vaan tutustumaan lähialueisiin. 

Omalta kotipihalta bongasin ihanat, räiskyvän violetit kukat, jotka urheasti kurottelivat kohti aurinkoa havujen alta. Ne eivät välitä siitä, että takapihalla ja metsässä on vielä paikoin ainakin 20 senttiä lunta. 

Kevään ensimmäinen pyörälenkki oli n. 8 km pitkä ja ehdottomasti parempi veto tällä säällä kuin kuntosalilla nysvääminen. En pitänyt mitään hirmuista kiirettä, mutta vähän siinä vastatuuleen polkiessa hikikin tuli, vaikka luulin pukeutuneeni kevyesti.

Usasta saapuneet vaatteet on nyt viimein saatu pestyä ja kuivattua ja tuoksumaan hyvältä. Joukosta paljastui muutama helmi, kuten vanhoja kesähousuja jotka vielä istuvat päälle, pari rentoa kesämekkoa, jalkaa erinomaiset Eccon sandaalit, sekä joukko pirteän värisiä yläosia. Parit jakut pitää vielä silitellä ja jotain menee suoraan pois annettaviinkin, mutta ehdottomasti 150 dollarin väärti tämä operaatio oli! (Sen verran oli paketin tänne lähettämiseen saatu kulutettua!)

1 kommentti:

emmiveera kirjoitti...

mullakin on tänään ollu virallinen kevätfiilis! ihanaa ku aurinko paistaa :)

http://fffirstclassticket.blogspot.com/