tiistai 17. huhtikuuta 2012

(P)interest

Homes & Decor / Food

Ihmettelin pitkään, että mikä kumma tämä Pinterest-sivusto oikein on. Kuulin vähän väliä jonkun jossain mainitsevan siitä jotain ja ilmestyipä sieltä bongattuja kuvia Facebookkiinkin. Aikani pällisteltyäni hakeuduin sitten itsekin sivustolle ja kummastelin moista elitistimeininkiä, että mitäs mitäs, tänne pitää oikein hakea liittymislupaa, mitä se sellainen on! Jonkin aikaa ihania, inspiroivia kuvia tuijoteltuani annoin kuitenkin periksi ja pyysin liittymislupaa. Sitä sainkin odottaa hieman kauemman kuin muutaman minuutin - muutaman päivän, nimittäin! 

 Clothes & Accessories / Flowers

Pääsin kuitenkin pian "pinningin" vauhtiin ja nyt noita inspiroivia kuvia onkin sitten jo useammalla eri "boardilla" jos jonkinlaista. Nyt tsekkaan uusimmat kuvat heti aamusta intoa puhkuen... Addiktoivaa, jos jotakin. Liitin tähän postaukseen muutamia suosikkejani omalta Pinterest-sivultani, minne jemmaan pääasiassa sisustuksiin, asusteisiin ja ruokaan liittyviä juttuja, mutta myös kukkia, söpöjä eläimiä... Milloin mitäkin. Oiva tapa ammentaa hieman värikkyyttä päivään (ihan ilmaiseksi!) ja saada siinä samalla jotain uusia ideoitakin... Ja ostokuumetta, silloin tällöin.

Onko lukijoiden joukossa Pinterest-addikteja?

4 kommenttia:

Nisha kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu, hih.

Mä en ole varsinaisesti addiktoitunut Pinterestiin, mutta käytän sitä kyllä ahkerasti, varsinkin sisustusinspiraation hakemiseen.

Sulla on muuten ns. päinvastainen tilanne kuin mulla. Mä muutin Yhdysvaltoihin amerikkalaisen aviomiehen luokse :) Lueskelin Sugarin blogin kommenteista, että miksi teillä on näin ja ymmärrän kyllä hyvin!

Jenni kirjoitti...

Tervetuloa! :) Pinterest on kyllä näpsäkkä ja sisustuslehtien hintoihin verrattuna edullinen! Tosin... olen aika pitkään harkinnut House Beautiful -lehden tilaamista Usasta, se on yksi suosikeistani ja edullinenkin.

Adele kirjoitti...

Tutustuinpa minäkin Pinterest-sivustoon, mutta idea ei vielä oikein auennut. Täytyy ilmeisesti selailla vähän lisää :)

- Adele arjenlumo@blogspot.com -

Satu VW kirjoitti...

Kyllä, tosiaankin on ! Pinterest on kovin koukuttava... :) Täytyypä käydä kurkkaamassa sun kuvat!