perjantai 8. kesäkuuta 2012

Iidesjärven ympäri
Perjantai-iltana kaunis ja lähes tyyni sää houkutteli lähtemään pienelle pyörälenkille. Pyöräilin ensin ympäri lähialueen puistoja, kunnes päätin lähteä vielä vähän kauemmas. Ajoin pitkin Hervannan valtaväylää, kunnes saavuin Nekalantielle ja jatkoin ympäri Iidesjärven ensin pyöräteitä ajellen ja sitten rantapolulle siirtyen. Ilta olisi ollut aivan täydellinen ilman valtavia määriä pikkuötököitä ja hyttysiä (joista pari purikin), mutta siitä selvittiin ja tuloksena oli myös muutamia kivoja kuvia muistoksi.

Näin hyvällä (ja ei vielä liian kuumalla säällä) ulkona liikkuminen houkuttaa kovasti ja harrastankin mielelläni arkisempaa liikuntaa kuntosalin sijaan, kun ilmat suosivat. Eilen kävelin kaupungilta kotiin, bussilla matkustamisen sijaan, eikä sekään ollut huonompi ajatus... Olen miettinyt voisinko kenties joinain päivinä kulkea töihinkin pyörällä ja miksipä ei... vain takaisin tullessa on yksi melko messevä ylämäki... Joskus sitä voisi kävelläkin kotiin tietenkin.

Maanantaina se sitten alkaa. Arkinen aherrus. Murehdin hieman sitä, miten totun heräämään niin aikaisin pitkästä aikaa, mutta onneksi valoisat aamut auttavat asiaa kummasti. Ensimmäiset kolme päivää sujuvatkin erinäisten teoriaopintojen parissa, saas nähdä...


Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: