maanantai 4. kesäkuuta 2012

Parhaalla paikalla

Tänään nautin melko kiireettömän iltapäivän teen (ja kroissantin), ehkä parhaalla kahvilapaikalla, mitä kaupungista löytyy, ainakin jos näkymät pääkadulle kiinnostaa. Kaverini oli vielä onnistunut nappaamaan juuri sen parhaan pöydänkin tuolta Sokoksen 4. kerroksen kahvilasta, mistä näkyi esteettä molempiin suuntiin!

Helpottaa kyllä ainakin omaa elämääni suunnattomasti, kun on puhelin, jolla pystyy napsaisemaan ihan kelpo kuvia yleisimmissä vallitsevissa olosuhteissa (ja niihin sitten ohjelmia, joilla voi luoda kuviin vähän lisää tunnelmaa). Tuo wanhemman Lumian (710) hankkiminen on kyllä ollut osamaksuostos, jota en ole päivääkään tullut katumaan. Sen avulla voin myös kätevästi laittaa kavereille messengeriin, mikä säästää helposti muutamia euroja - etenkin jos kaveri näkee samat viestit myös puhelimestaan.

Kenties tänään tartuin hetkeen? Nautiskelin hyvästä seurasta, hyvästä teestä ja maukkaasta kroissantista paraatipaikalla, sen kummemmin kiirehtimättä. Tartuin hetkeen myös maistellessani Miken valmistamia juustohampurilaisia, joista koirakin sai autuaana osansa. Kastelin kukkia ja ihailin luonnon vehreyttä. Olin onnellinen siitä, että asun Tampereella, vaikka ne juureni aina siellä Pohjanmaan pelloilla tulevatkin olemaan. Tampere on kuitenkin mainio kaupunki asua, sillä ainakin itse tunnun löytävän täältä kaiken tarpeellisen ja jotain yllättävääkin aina silloin tällöin.

Hetkeen voi muuten tarttua myös pyykkien myllätessä pesukoneessa, kun ottaa sillä aikaa vaikkapa kipollisen tuoreita mansikoita tai kylmän juoman...

Belgialaiset mansikat & granaattiomenamehu + sitruunavichy-juoma

Ensi viikolla alkaa sitten arkinen aherrus, eikä lomia ole tiedossa, mutta toisaalta ei se (ainakan nyt) tunnu haittaavankaan, sillä ihan mielelläni vietän ne päivän kuumimmat tunnit ilmastoidussa toimistossa. Ennättäähän sitä sitten istuskella ulkosalla senkin jälkeen jos haluaa - eikä välttämättä tule nahkaansa grillattua...

Ei kommentteja: