keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Hengissä, Pohjanmaalla

Möllötän nyt täällä Pohjanmaalla vielä muutaman tunnin ja ulkona näyttäisi satavan (ylläri) oikein urakalla. Koko viikko on ollut yhtä hässäkkää ja nyt on varmaan ensimmäinen kerta kun istahdan koneen ääreen muutakin kuin töitä tekemään. On se mukavaa kun on hommia!

Kaikki päälle painaneet hommat on nyt hoidettu pois jaloista pyörimästä ja saan hengähtää. VR:n lippu-uudistuksen vuoksi jouduin hakemaan paluulippuni rautatieasemalta ja odotan jännityksellä kuinka kotimatka tänään sujuukaan, kun uutisissa puhutaan siitä miten kaikki on nyt rautateillä muka yhtä kaaosta. Blah.

Eilen käväisin illalla vielä ratsastamassa oikein hyvän tunnin oikein mukavalla hevosella ja "nautin" päälle Panadol Hottia, joka muuten kyllä ainakin oman flunssani selätti ennätysvauhdissa. Maku ei aisteja hivele, mutta päänsärky lähti ja olo helpottui, eikä räkäänkään enää tarvinut hukkua.

Huomiselle olemme Miken kanssa varanneet ajan poliisilaitokselle oleskelulupa-asioissa ja passikuvakin pitää saada hoidettua. Toivon hartaasti, että huomenna ei sada näin paljon tai olemme kyllä äärimmäisen epäseksikkäitä poliisilaitokselle päästessämme...


Jonkinlaiset tupaantulijaisetkin pitäisi jossain vaiheessa järjestää, mutta koska?

Ei kommentteja: