torstai 22. syyskuuta 2011

Yrittäjän mielenkiintoiset työajat

"Normaalit" ihmisethän työskentelevät keskimäärin klo 8-17 välillä, mitä toimistohommiin tulee. Omat työaikani tuntuvat olevan oikeastaan ihan mitä tahansa - eikä tämä oikeastaan tunnu harmilliselta lainkaan. Olen istunut oikeussalissa tulkkaamassa lähemmäs ilta kuutta, vääntänyt kotisivuja aamuyöllä neljän aikaan ja kirjoitellut käännöksiä sunnuntaina. Jonain päivinä mitään hommia ei ole kun taas seuraavana päivänä tekemistä pursuaa ovista ja ikkunoista.

Syy siihen, miksi olen hereillä nyt (klo 1:24 yöllä) keskellä viikkoa, on se, että innostuin kyhäämään yritykselleni pikaiset Facebook-sivut ja samalla hieman säätelemään yrityksen kotisivuja noin yleisesti ottaen. Aloitin tuossa puoli kahdentoista aikaan, saunasta päästyäni. Päivästä suurin osa meni tulkkaustehtävissä kaupungilla. Onnistuin myös käymään ruokakaupassa ja ulkoilutin koiraa sateessa. Tiedostin jo pari päivää sitten bloggauslaiskuuteni, mutta en silti saanut mitään aikaan. Tämä viikko on taas mennyt erinäisiä paperihommia pyörittäessä ja samalla myös paikoissa juoksemisessa.

Odotin vähän kauhulla sitä, miltä täällä mahtaa näyttää viikonloppuna, kun amerikkalainen muusikkovieraani oli tulossa kylään, mutta nyt hän joutuikin lykkäämään tuloaan lokakuun puolelle - mikä sopii meille kyllä mainiosti, koska toivon, uskon ja odotan, että lokakuussa rahatilanteemme on jo paremmalla kannalla. Tällä hetkellä odotan kieli pitkällä laskutuksesta saatavia tuloja - ihan vaan ostaakseni ruokaa...

Mike on viihtynyt hyvin ja ihastellut Tamperetta ja pannut mieleensä kohteita, joihin hän haluaisi tutustua vielä tarkemmin. Olisi toki mukava päästä vähän kiertelemään ja katselemaan ennen lumen tuloa.

Ensi viikolla "ohjelmassa" on syntymäpäiväni, Miken nimipäivä (hehe), sekä isäni nimipäivä ja tarkoituksena olisi lauantaina (ensi viikolla) juhlia koko sumaa kerralla pienellä porukalla. Oma syntymäpäiväni on keskiviikko, eikä budjetti taida sallia suurempia juhlallisuuksia, mutta jos hyvän aamupalan tekisi (kun aamupala on suosikkiateriani)...

4 kommenttia:

Nipsu kirjoitti...

Onko toi kettuteksti myös sun yrityksen uus logo? On mahtava!!

Se kai oman yrityksen pyörittämisessä on mukavinta että voi vaikuttaa siihen mihin aikaan vuorokaudesta töitä tekee. Ainakin sulla se näyttää toimivan. :)

Matkantekijätär kirjoitti...

Hienot nämä sun uudistuneet sivut! :) Toivottavasti rahatkin tulee pian niin saat vähän juhlista synttäreitä.

Jenni kirjoitti...

Nipsu,
Joo tuo "jneian" on mun uus logo :D aika... tommonen... erikoinen? :D Joo en oo ehkä koskaan ollu kovin vannoutunut normaalien työaikojen ihminen, tykkään vaihtelusta.

Matkantekijätär,
Kiitos! Aina välillä pitää vähän säädellä. Taustakuva on muuten täältä Tampereelta napsaistu läheltä wanhaa asuntoani. Siellä oli komeaa tiiliseinää, joka kutsui kuvaamaan.

Jenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.