torstai 29. syyskuuta 2011

Meikkiboksi

Pahoittelen hiljaisuutta, viikko on mennyt sujuvasti kaikenlaisen "kivan pikku stressin" parissa, kulminoituen tähän päivään oikein iloisesti. Eilen yritin olla stressaamatta, ajattelematta ja tekemättä yhtään mitään. Vietin syntymäpäiväni kunniaksi Emmerdale-maratonia ja mussutin hyvää ruokaa ja yritin nollata aivojani. Kamerasta toki oli patterit loppu, enkä saanut ikuistettua maukasta aamupalaamme blogia varten. Söimme paistettuja munia, pekonia, croissantteja ja jogurttia - ja sillä eleltiinkin pitkälle alkuiltaan. Jossain vaiheessa nautimme myös Almondyn sitruunajuustokakkua, mutta sen pohja oli kyllä aika pettymys, vaikka kakku muuten raikas olikin. Lauantaina juhlimme virallisesti (?), kun vanhempani ja toinen siskoistani tulee kylään herkkuja tuoden...

Tänään ryhdistäydyin ja pistin siivoten. Milo auttoi aktiivisesti olemalla koko ajan tiellä ja pyörien jaloissa. Herra tuijotti kaksi tuntia kylppärinraivausoperaatiotani, niinkuin se olisi muka ollut mielenkiintoista. Kylppärin lisäksi imuroin koko kämpän, pyyhin pölyt ja nyt on vielä pyykitkin koneessa. Kaikki alkoi siitä, kun sain vihdoin aikaan järjestää kaikki meikkini ja kosmetiikkani ja heittää pussillisen turhaa pois. Taas. Mistä sitäkin tavaraa lie kertynyt? Hamstraus loppuu NYT. Laatu tulee korvaamaan määrän tästä päivästä alkaen.

Mike nakkasi hienon metallisen meikkilaukkuni menemään muuttaessaan Suomeen, kun ei arvannut, että olisin todellakin halunnut sen tänne Suomeen. Laukku oli uljas 2-kerroksinen meikkiboksi, jonka sai myös lukkoon. Olin sen aikoinani Usasta ostanut, enkä ollut sitä sitten Suomeen enää vanhempieni luona majaillessa kuljettanut tilanpuutteen vuoksi. Jos olisin tiennyt, että ukko nakkaa sen mäkeen, olisin tuonut sen tullessani viime kerralla. Kylppärin kosmetiikkakaaos ja meikkiboksiongelma on nyt hoidettu. Saanko esitellä, uuden (melko mielenkiintoisen) meikkiboksiratkaisuni:

"Matkalaukku" kätkee sisäänsä kaikki meikit.
(Kuvassa näkyvät laatikot on nyt myös siivottu ja järjestety ja turha roina poistettu.)

Meikkikokoelma.

Vasemmassa yläkulmassa (jossain vanhassa pakasterasiassa) on isompia luomiväritrioja, joita käytän harvemmin, sekä poskipunat ja pinsetit. Vasemmalla alakulmassa on kaikki pikkuisista rasioista löytyvät luomivärit ja oikealla alakulmassa kaikki huulikiillot ja -punat. Mustat "rasiat" ovat itseasiassa D&G -silmälasieni pahvikotelo... sillekin käyttöä. Oikeassa yläkulmassa luovasti hillopurkissa huimat kaksi sivellintäni, muutama hassu rajauskynä, ripsivärit, isommat huulikiillot ja sen sellaiset. Poskipuna- ja puuterihuiskut voisi ehkä pesaista... 

Nyt ei pääse meikit pölyyntymään ja kenties boksi suojaa niitä myös vähän kylpyhuoneen lämmöltä ja kosteudelta. Ostin tuon "matkalaukun" keväällä Usasta (taisi olla jotain 10-15 dollaria hintaa) ja se on itseasiassa vahvaa pahvia jonkinlaisin tekonahkavahvikkein. Kieltämättä miellyttää silmääni enemmän kuin vaihtoehto B, joka oli miesten työkalulaatikko... Joku ihan oikea organisaattori voisi olla kiva tuon matkalaukun sisälle, pitää katsella vähän ympärilleen kun tulee seuraavan kerran käytyä esim. Ikeassa.

Järjettömät kasat tuota meikkiä onkin, ottaen huomioon että käytän päivittäin ehkä 5 meikkituotetta...

4 kommenttia:

Ioanna kirjoitti...

Ihana meikkimatkalaukku!

NooranElämää kirjoitti...

Ihan mielettömän siisti meikkiboksi! Wau!

Jenni kirjoitti...

Kiitos kiitos! :) Itsekkin tykkään kyllä tästä ratkaisusta - miksi en itse tätä keksinyt?

Jenni kirjoitti...

(Hupsan, kommentoin sitten toisella google-tunnuksellani!)