lauantai 14. huhtikuuta 2012

Sopivat sävyt

Lähdin torstaina hakemaan "pikaisesti" Sokokselta silmämeikinpoistoainetta (sanahirviö) kaverin kanssa kahvittelun jälkeen, mutta... Kuinkas sitten kävikään. Erehdyin kysäisemään kauniisti meikatulta nuorelta naiselta vinkkiä hyvään, melko neutraaliin "jokapäivän huulipunaan" ja siitä se sitten lähti.

Maybelline Color Sensational 145 Pink Diamonds

Kaveriksi L'Orealin Quad Pro Golden Plum (tummanruskeille silmille!)

L'Oreal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer

Hankin sitten tosiaan elämäni ensimmäisen pohjustustuotteen, kun tajusin että kas, tässähän voi olla ainakin jonkinlainen vastaus ongelmaani nenän seudulla. Huokoseni ovat suuret, meikkivoide hankkii kasaantua niihin ja se ei ainakaan paranna tilannetta. Lisäksi, vaikka ihoni on muuten normaali, jopa kuiva, otsani ja nenäni rasvoittuvat nopeasti. Eilen oli tämä primer ensimmäistä kertaa testissä otsalla, nenässä ja leuassa. Sanoisin että se kyllä auttoi meikkivoidetta levittymään paremmin, mutta kylläpä se iho vielä sitkeästi alkoi kiiltämäänkin - tosin ei niin nopeasti. Tätä voi kokemukseni mukaan sipaista hieman myös meikkivoiteen päälle jälkikäteen (kokeilin eilen), mikä myös antaa kivan samettisen pinnan iholle. Ei ehkä tuotteen virallinen käyttötarkoitus, mutta menkööt. Ehkä tämä osoittautuu kuitenkin vielä melkein 15 euron arvoiseksi. Lupailivat tuotteen kestävän jopa kaksi vuotta...

Tämän hetken "vedenkestävä" (lue: irtoaa helpommin ripsistä kuin saman sarjan ei-vedenkestävä ripsari) ripsiväri on Lumenen Blueberry Curl. Poskipunana olen kokeillut hieman persikkaista, vaaleaa Maybellinen Drean Touch -punaa, joka on ollut ihan kiva, huomaamaton vaihtoehto normaalisti käyttämilleni pinkeille punille. Tykkään myös koostumuksesta, sillä se tuntuu olevan kevyempi kuin "ennen vanhaan". Puuterina toimii aina vaan Lumene Natural Coden "mineraalipuuteri", jonka olen kokenut hyväksi, joten mitäpä siitä luopumaan. Meikkivoiteena kokeilen parhaillaan L'Orealin True Matchiä, jonka sävy C1 Rose Ivory mätsääkin ihan hyvin, mutta tosiaan, huokoset... Sen lisäksi löytyy kokoelmasta vielä L'Orealin valokynä, josta löytyy jopa omaan haamunkalpeaan naamaani sopiva haamunkalpea sävy!

Näillä tuotteilla loihdin siis meikkiä kasvoilleni eilen, sillä halusin kokeilla tehdä kerrankin meikin oikein vaivannäöllä, sillä viime viikot ovat hyvin pitkälti menneet linjalla meikkivoide + ripsiväri + huulikiilto + puna, jos sitäkään.

 Lopputulos, keittiön pöydän ääressä ja luonnonvalossa.

Näemmä tummanruskeille silmille suunnattu paletti sopii tällaiselle kameleonttisilmäisellekin aivan hyvin. Luonnonvalossa (ja en huomannut ottaa lähikuvia silmistä) silmämeikki on hyvin luonnollisen näköinen, vaikka silmissä on reippaasti kultaa ja tuo paletin kakkossävy muuttuikin aika puhtaasti harmaanruskeaksi luomilla. Kumpaakin sävyä löytyy hieman sekä ylhäältä, että alhaalta. Pisteet Sokoksen meikkitaiteilijalle (?) huulipunan sävyn valinnasta! Puna on todellakin kuin tehty huulilleni, sen sävy on hyvin lähellä huulteni omaa, luonnollista sävyä ja näyttää kivan luonnolliselta ja juuri sopivasti kiiltävältä. Tykkään! 

Mielenkiintoista muuten, että olen viimeksi värjännyt hiukseni kestovärillä (ruskea) joskus lokakuun aikaan ja tällaisiksi ne ovat (taas) muuntautuneet. Mitään juurikasvua en erota ja kaikki se suklainen ruskea on yksinkertaisesti kadonnut johonkin ja sen tilalla on kupariin vivahtava sävy, joka on luonut itse itseensä raitoja jollain ihmeen tavalla. Jos kuitenkin nostan otsatukan ylös ja vedän tukan vaikkapa ponnarille, erottuvat juureni hyyyvin vaaleina. Plah. Toisaalta en haluaisi tehdä tälle reuhkalle mitään, mutta toisaalta mietin, olisinko siistimmän näköinen jos värjäisin hiukset ja suoristaisinkin ne, vaikka kerran viikossa. Kuvassa ne edustavat "moi, kävin suihkussa ja annoin hiusten kuivua vapaana" -lookia...

4 kommenttia:

Anu Johanna kirjoitti...

Vaikuttaa hyviltä ostoksilta, näytät tosi kauniilta! :)

Eilen oli palkkapäivä ja jotenkin sattumalta siinä samassa huomasin, että ripsiväri ja valokynä vetelevät viimeisiään... Ja luomille tarvitsisin myös pohjustusaineen. Että vois tänään piipahtaa Stockalla tai Sokoksella.

Nyt pakko myös mennä kysymään neuvoa ja ostamaan arkihuulipuna! Tykkään käyttää huulipunaa, mutta oon toivottoman huono valitsemaan niitä itse.

Että heippa vaan, palkka :D

Jenni kirjoitti...

:D Hehe... Mulla on 97% kaikki kiiltoja. Ihan kiva sinänsä, mutta etenkin näinä tuulisina päivinä hiukset (joita tyhmänä yleensä pidän auki) ovat koko ajanhuulikiillossa kiinni ja siitä kun ne lentävät silmälaseihin niin siinä sitä sitten ollaankin... Ihastuin kyllä tuohon punaan ja sen laatuun sen verran, että taidan haluta toisenkin sävyn...

- mirya - kirjoitti...

Oot sinä vaan kaunis! :) Menis mainoskuvissa kevyesti! Meillä on menny hiustyylit kuperkeikkaa. Sulla on noin pitkät ja mulla on nyt hurjan lyhyet hiukset. Ja mä tuskailen edelleen meikkauksen alkeita opetellessa, vaikka oon jo vanaha akka :D Tuu opettamaan mua! Kurja kun ei voida väkimatkan vuoksi tavata... ollut turhan pitkä paussi tapaamisessa. Mutta muutes, tsemppiä työhaastatteluun!
t.Mirja

Jenni kirjoitti...

Voi elämä :D Mainoskuvia :D Oon liian pyöreä naamastakin moisiin saavutuksiin - en saa poskia lommolle sitten millään ;> Mutta totta, totta, karvat kasvaa kasvamistaan täällä Tampesterissa... Mä tässä oon jo pidempään haaveillut, että voitaisiin ehkä kesällä siellä teillä pyörähtää kun Mikellä on viikon verran koulutuksesta lomaa - riippuen tietenkin siitä mikä se mun tilanne sitten silloin on!