tiistai 7. elokuuta 2012

Amerikkalaisen ajatuksia

Viime päivinä olemme Miken kanssa useampaankin otteeseen tulleet puhuneeksi suomalaisista ja etenkin suomalaisista naisista ja niistä miesten ja naisten välisistä eroista - samoin kuin kansalaisuuksienkin välisistä eroista.

Näin jo kohta vuoden kokemuksella, Mike kuvailee suomalaisia naisia keskimäärin kauniimmiksi kuin amerikkalaisia, mutta ihmettelee miksei kellään ole lantiota. Itseltäni sitä löytyy kyllä enemmänkin, mutta olen kyllä itsekin mieltänyt suomalaiset naiset aina enemmän sen mallisiksi, että he ovat rintavia, mutta muuten jopa poikamaisia vartaloltaan. En siis näemmä ole yksin tämän ajatuksen kanssa.

Mike sanoo myös, ettei ihmettele miksi suomalaiset naiset hakeutuvat ulkomaalaisten miesten seuraan. Suomalainen nainen on hänen mukaansa hyvin älykäs, itsenäinen ja rohkea, kun taas miehet tuntuvat enemmän olevan niitä "hiljaisia hissukoita", syystä tai toisesta. Naiset ovat ne, jotka suomalaista yhteiskuntaa oikeasti pyörittävät - tai siltä se ainakin amerikkalaisen silmään näyttää.

Amerikkalainen aviomies ihmettelee, miksi tässä maassa on niin paljon miehiä, jotka eivät välitä. Mistään. Tai siltä se ainakin vaikuttaa. Mennä rehnustetaan vaan mukana, ilman sen suurempia tavoitteita tai yritystä. Kuljetaan nuhruisen näköisenä ja haistaan pahalta, eikä oikein osata niitä naisiakaan kohdella.Suomalaiset naiset, etenkin nuoret naiset, eivät kuitenkaan aina osaa pukeutua. On kesä ja lämminkin aina välillä, mikä toki tarkoittaa sitä että vaatteet vähenevät (ja pienevät), mutta kovin moni kulkee lähinnä "melko hutsahtavan näköisenä" Miken mukaan (voin kyllä kompata tätä lausetta silläkin uhalla että saan vihat niskaani). On farkkushortseja, jotka peittävät vähemmän kuin keskivertoalushousut ja minihameita, jotka juuri ja juuri peittävät "vesirajan". Kaikkein kamalinta Miken mukaan on kuitenkin ylikireät farkut jotka paljastavat aiiiivan liikaa... Sen kireyden vuoksi. Jos tajuatte mitä tarkoitan... Siinä sitä sitten yrittää herrasmiehenä katsella taivaita... (Ja toki ettei vaimo ota nokkiinsa.)

(kuva (liian lyhyistä shortseista): WeHeartIt)

6 kommenttia:

Sugar kirjoitti...

Mieheni on myos vahan samaa mielta suomalaisista miehista, ei toki kaikista, mutta osasta. Yhdessa ihmettelemme, etta miten naiset sietavat moista kaytosta suomalaisilta miehiltaan, siis ihan vakituisissa parisuhteissa olevat. Joillekin on ihan tuntematon kasitys kunnioitus ja kohteliaisuus avo/aviokumppaniaan kohtaan... no mutta onneksi on tietenkin myos hienoja suomalaisia miehia!

Naisten pukeutumisesta olen kylla eri mielta, kylla amerikkalaistytot osaavat myos pukeutua jarkyttavan paljastavasti ja ehka enemmankin kuin suomalaistytot. Mutta tama varmasti vaihtelee alueittain, iso maa kun on.

Jenni kirjoitti...

Oon kyllä myös nähnyt Wisconsinissa aika "mielenkiintoista" asukokonaisuutta naisihmisillä ja siellähän tyttöset kirmaa farkkushortseissa joskus keskellä talveakin, koska näemmä ne voi surutta yhdistää läpsyihin ja toppatakkeihin lumenkin keskellä :D Ehkä erona on se, että Usassa tytsyt pukeutuu paljastavasti bibbaloihin, kun taas Suomessa ne kesän korvilla kipittelevät puolialasti kaduillakin.

Salla kirjoitti...

Mun mieheni mielestä taas suomalaisilla naisilla on toki lantio, mutta vyötäröä ei yleensä löydy ei millään ;)

Jenni kirjoitti...

Salla, ehkä se onkin se, se ongelma... :D

Matkantekijätär kirjoitti...

Mä oon kyllä niin samoilla linjoilla Miken kanssa tästä pukeutumisjutusta ja oikeestaan kaikesta muustakin, paitsi ehkä siitä suomalaisen naisen ruumiinrakenteesta! Hauska aina kuulla ulkomaalaisten näkemyksiä meistä suomalaisista! :D

Satu VW kirjoitti...

Ha ha, itse taas allekirjoitan tun Miken huomion naisten muodoista, itse kuulun juuri tuohon muottiin! Mielenkiintoisia kommentteja noin muutenkin, suomalaisista miehistä voi tosiaan helposti saada hissukan kuvan vaikka ei tietenkään voi kaikkia siihen samaan muottiin yleistää.