keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sukoshi dake

Pieni vihreä laukku tupaten täynnä / Koskikeskus

Eilen tuli käytyä heti aamusta lääkärissä näyttämässä jalkaa, josta ei lääkäri osannut sanoa sen enempää, mutta kortisonivoide tuntuu viimein auttavan ja jalka on paranemaan päin. Sitten kipaisin kotiin ulkoiluttamaan koiran ja haukkaamaan evästä ennen kun syöksyin poliisiasemalle hoitamaan Miken ajokorttijuttuja. Sitten olikin Mikellä nälkä ja lähdimme Koskikeskukseen, mielessä La Mamman herkulliset pizzat ja pastat...

La Mamma / Bijou Birgitte

Ennen pizzaan iskemistä bongasin yläkerrasta rekrytapahtuman ja suuntasinkin sinne heti syöpöttelyn (ja Faunattaren lemmikeiden ihailujen) jälkeen, sillä olenhan aktiivinen työnhakija! Samalla nappasin kuvan nätistä näyteikkunasta, joka kuului Bijou Birgittelle. Rekryssä pyörinkin sitten sellaisen pari tuntia, Miken jo poistuessa kotia kohti. Luulen, että tästä rekrytapahtumassa käynnistä saattaa vielä jotain poikiakin, pidetään sormia ja varpaita ristissä!

Tänään kuitenkin päädyin viimein selailemaan kansalaisopistojen kurssitarjontaa ja kas vain, ehkä joku jo otsikosta arvasikin, ilmoittauduin sitten japanin alkeiskurssille! Tarkoituksena olisi myös hakeutua vielä englanniksi toimivaan teatteriryhmään, mikäli sinne huolivat... Jännittävää! Tähän saakka japanin taitoni ovat rajoittuneet sopivasti muutamaan lauseeseen, mitä aikoinaan poimin katsomistani anime-sarjoista (kyllä vaan). Mutta nyt! Nyt, aion ihan aikuisten oikeasti opiskella sitä. Se on kiva kieli. Uskoisin. Toivoisin. Apua!

1 kommentti:

Matkantekijätär kirjoitti...

Kuulostaa jännittävälle!! :)