perjantai 24. elokuuta 2012

Sumusilmä

Maybelline Dream Fresh BB Cream (Light)
Maybelline Falsies Feather-Look (Glam Black)
Lumene Natural Code Trie Eyeshadow (6 Smoky)


Ostin eilen pitkästä aikaa meikkejä. Ripsivärin ja meikkivoiteen tarvitsinkin, mutta ostinpa sitten samalla pari uutta luomiväriäkin, kun tajusin että 80% nykyisistä luomiväreistä on jo ainakin 2 vuotta vanhoja (ja nuuhkimistesti osoitti joidenkin kyllä tuoksahtavankin siltä). Halusin syksyn kunniaksi (haluan että on jo syksy, onhan se?) hankkia jonkin vähän itselleni epätyypillisemmän luomiväripaletin, eli toisin sanoen jotain muuta kuin neutraaleja, vaaleita sävyjä. Napsaisin sitten mukaan tämän Lumenen Natural Code-sarjan Smoky-paletin, mistä löytyy kolme kaunista metallista sävyä. Ylhäällä paletissa on kaunis... sanotaanko vanhan roosan värinen luomiväri, alhaalla vasemmalla hyvin metallinen, hieman siniseen taittava hopean harmaa ja sen vieressä hyvin tumma, lähes musta harmaa, joka myös taittaa hieman siniseen. Päätin kokeilla noita kahta harmaata sävyä meikissä tänään - ja hieman jännitti. Yleensä silmämeikkini on hyvin luonnollinen ja melko vaalea.

Rimmel Glam'Eyes Quad Eye Shadow (002 Smokey Brun)

Uudeksi ripsiväriksi valikoitui Maybellinen Falsies Feather-Look, minkä kohdalla tunnustan täysin olevani mainoksen uhri. Olen nähnyt tämän ripsarin mainoksia niin paljon joka puolella, että täytyihän sitä lähteä kokeilemaan. Samalla liityin mukaan myös tähän BB Cream -villitykseen, kun nyt satuin löytämään sävyn, joka ei ole ihollani oranssi tai super-rusketus... Ihme sinänsä. Samalla mukaan tarttui vielä niitä tuttuja, turvallisia ruskeita sävyjä Rimmelin Glam'Eyes luomiväripaletin muodossa, sillä ihme kyllä, en ole enää hetkeen omistanut perushyvää vaaleampaa ruskeaa sävyä.


Mitäpä sitten olen näistä ostoksistani mieltä? Maybellinen BB Cream lupaa seuraavaa: 
- Luo luonnollista hehkua kasvoille
- Korostaa ihon sävyä
- SPF 30 + UV-suoja
- Kosteuttaa koko päivän
- Häivyttää epätäydellisyyksiä
- Öljytön, ei rasvainen
- Näyttää selvästi sileältä
- Tuntuu raikkaalta

Ei tämä nyt käytössä miltään maailmaa mullistavalta supertuotteelta tunnu, lähinnä hyvin kevyeltä meikkivoiteelta. Noin neljä tuntia levityksen jälkeen oma (pintakuiva, mutta rasvoittuva) ihoni kiiltelee jonkin verran etenkin otsasta, nenästä ja poskipäistä, mutta kasvot tuntuvat meikkaamattomilta noin muuten. Ehkä ensi kerralla kokeilen tätä iholle ilman kosteusvoidetta. SPF 30 + UV-suoja on aivan mahtava ominaisuus ja ainakin nyt iho tuntuu ihan hyvältä ja kosteutetultakin. Ei tämä kuitenkaan ihon "pikku virheitä" korjaa, vaikka ihon sävy tasoittuukin noin muuten. Iho näyttää kyllä ihan hyvältä, mitä nyt omat jättihuokoseni vaivaavat... Puuteripaperi on paras ystäväni!


Ensivaikutelma Maybellinen The Falsies Feather-Look -ripsiväristä oli erinomainen. Suurehko ja paksu harja pelotti vähän, mutta siinä oli väriä juuri sopivasti, eikä mitään paakkuja päässyt ripsiin (tai edes harjaan). Lopputulos ei kyllä yhdellä värikerroksella ole mitenkään tekoripsimäinen, vaan erittäin kaunis ja luonnollinen. Harja tuntui löytävän ja erottelevan ripseni mainiosti ja näin ollen suosittelisinkin tätä kaltaisilleni luonnollista lopputulosta suosivalle meikkaajalle. Neljä tuntia ripsarin levittämisen jälkeen sitä oli kuitenkin jonkin verran silmien alla, mutta se ei rapissut vaan enemmänkin hieman tuhrasi. En tiedä vielä miten, mutta epäilen tiskaamisella ja lievällä hikoilulla ollut osuutta asiaan. Lähti kuitenkin heti kevyesti sormella pyyhkäisemällä. 

Lumenen Natural Code -sarjan luomivärejä minulta löytyy jo ennestäänkin (tosin ne ovat kaikki sen verran iäkkäitä, että joutaisivat roskikseen) ja olen näihin kyllä aika tyytyväinen. Olen saanut hyvin pigmenttisiä luomivärejä, vaikka olenkin kuullut, että näin ei kaikilla ole ollut. Kokeilemani sävyt ovat todella kauniita ja silmissä hillityn metallisia - lisäsin tumminta sävyä vain hieman ulkoreunoihin. Tuntui omiin kasvoihin kovin tummalta ja silmälasit päässä jopa vieraalta, joten kysyin Mikeltä mielipidettä ja hän sanoi silmieni olevan korkeintaan keskitummat ja "aivan hyvät" ja kehaisipa niitä vielä erittäin kauniiksikin... 


Poskipunana toimii Maybellinen Dream Mousse Blush vaaleassa persikan sävyssä ja huulikiiltona on ikiwanhaa Victoria's Secretin -palettia. Hiuksiin olen muuten värjäyksen sijaan heittänyt KC Color Mask -sarjan Coffee-sävyä, joka antoi mukavasti syvyyttä tällä sävylle. Aionkin nyt taas talvea kohti mennä tummempaan suuntaan, joten tällä on hyvä harjoitella.

Kiinnostaako ketään nämä epämääräiset meikkiseikkailuni, vai kannattaisiko jättää välistä? 

PS. Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

En ole mitenkään erityisen kiinnostunut meikkipostauksista noin niinkuin yleensä, mutta täytyy sanoa että olen kyllä päätynyt joskus ostamaan uusia tuotteita blogien perusteella, joten ei näistä haittaakaan ole :)

Minja kirjoitti...

Voi, näitä meikkipostauksia on ihana lukea. Eihän niitä toki tarvitse koko aikaa olla kirjoittelemassa, kuten et olekaan, mutta tällä tavalla silloin tällöin nämä on tosi kivoja :) Pidän siitä, että sinun blogissa on aika monipuolisesti erilaisista aiheista.

Toi Natural Coden Smoky paletti on muuten todella hyvä. Itse vierastin aluksi sen sävyjä, varsinkin sitä tumminta, mutta ei se loppusessaan olekaan niin tumma kuin miltä näyttää.