keskiviikko 15. elokuuta 2012

Hoidellaan bisneksiä

No niin. Täällä taas. Lauantaina vanhempani tulivat puudelinuudelin kanssa vierailulle ja poistuivat eilen aamulla (jättäen puudelin tänne). Sunnuntaina pyörähdimme sen verran Ikeassa, että haimme muutamia välttämättömyyksiä, mitä äiti meille ystävällisesti sponsoroi, kuten kaksi uutta paistinpannua (pienemmän ja isomman) ja söimme siellä samalla reissulla. Ikeassa on kyllä huomattavasti helpompi käydä kun ei voi edes vahingossa heittää satasta kaivoon...

Maanantaina käytiin viemässä Miken oleskelulupapaperit ja yritettiin samalla jättää ajokorttihakemuskin, mutta eipä se sitten ollutkaan niin helppoa kun luultiin. Meidän pitää mennä oikein ajanvarauksella paikan päälle (ensi viikolla) ja täyttää vino pino jos jonkinlaisia papereita, koska kyseessä on niinkin eksoottinen, kuin amerikkalainen, ajokortti.

Verotoimistossakin tuli maanantaina vierailtua, kun olimme onnistuneesti kadottaneet Miken verokortin johonkin ja hän tarvitsee sitä töitä varten. Ihan hyvä kuitenkin, että haimme uuden, sillä vanhassa olisi nyt prosentitkin olleet väärin. Välillä kävin kotona pyörähtämässä ja sitten suuntasinkin sinne työhaastatteluun, vaikka ajatus hyvin tilapäisestä työstä söi vähän naista, kiitos Kelan. Tein viimekuussa yhden käännöstyön, minkä takia Kela katsoi sopivaksi maksaa minulle kuukauden jokaiselta päivältä n. 4 euroa vähemmän työmarkkinatukea... Toivoisinkin, että mikäli tämän työn saan, he kutsuisivat töihin vähän ahkerammin kuin kerran kuukaudessa, mutta nähtäväksi jää. Tällä hetkellä kaikki ekstra raha on plussaa ja suuntaa parempaan ja enemmän tässä vielä motivoi se, että pääsisi joskus kotoa pois, kun tämä ainainen neljän seinän sisällä nököttäminenkin syö naista!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Olenkin miettinyt, että miten jaksat neljän seinän sisällä oloa. Olisiko teidän lähistöllä jotain ilmaista tai edullista harrastusta jossa tapaisi ihmisiä ja saisi tehdä jotain mielenkiintoista ja saisi samalla vähän kodin ulkopuolista sisältöä elämään? Itse varmasti ainakin kaipaisin sitä.

Toivotaan että työhaastattelusta nappaa!!

Jenni kirjoitti...

Onneksi pärjään ihan hyvin myös epäsosiaalisena nörttinä, mutta nyt kun olen viettänyt tätä arkea 98% neljän seinän sisällä viimeisen vuoden, alkaa kyllä pikkuisen jo tökkiä... En ehkä ole muutenkaan mikään kimppa-harrastaja... Tykkäisin mennä töihin kyllä, ettei aivot laiskistu ;)