sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kuin lastentarhassa

vas. Karvalapsi nimeltä Bessi, oik. Karvapappa nimeltä Milo

Meininki on kyllä eilisestä (perjantai) illasta saakka ollut vähän kuin lastentarhassa. Torstaina hauvat tapasivat ensimmäistä kertaa ja juoksivat kilpaa ulkona reilun tunnin, Milo yritti tehdä hieman turhan läheistä tuttavuutta ja Bessi ärähteli. Sisällä samanlainen meno jatkui. Eilen puolestaan Bessi tuli jäädäkseen viikonlopuksi ja meininki oli aiiivan eri. Roolit olivat vaihtuneet ja Bessi puolestaan kärtti nyt Milon seuraa, mihin pappa puolestaan ärähteli takaisin... Ota nyt näistä sitten selvää. Ilta meni koirilta pitkälti toisiaan vältellen, mutta ei kinattu ruuasta eikä leluista ja Milo on ollut erittäin hyvätapainen herrasmies ja tehnyt juuri niinkuin hyperaktiivisen nuoren koiran kanssa kannattaakin tehdä - olla välittämättä sen touhuista.

Yö meillä meni hieman hulinaksi, kun Bessi kerrostalon ääniin tottumattomana intoutui haukkumaan melkoisesti 20 min - 2 h välein, herättäen luonnollisesti ainakin meidät joka kerta. Milo olisi varmasti pyöritellyt silmiään jos olisi osannut, mutta tyytyi sen sijaan könyämään itsensä parempaan paikkaan meidän välissä ja huokaisemaan erittäin syvään... Iltaa kohden täällä meno rauhoittui aikalailla kun Milo vetäytyi makuuhuoneeseen unille ja Bessi levittäytyy milloin mihinkin kohtaan olohuonetta. Nyt ollaan oltu haukkumattakin. Toivottavasti tämä jatkuu yön yli...

Hieman ollaan saatu komenella molempia, tosin lähinnä vierailijaa, joka himoitsee Milosta leikkikaveria vähän turhankin innokkaasti. Pappa puolestaan haluaa rötköttää kintut suorana sängyssä. Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin onnistunut paremmin kuin odotimme - tosin uskon, että Milo tulisi paremmin toimeen vanhemman ja rauhallisemman koirakaverin kanssa.

Ei kommentteja: