perjantai 10. elokuuta 2012

Meillä kaikilla oli niin muuukaaavaaa....


Käytiin kaupungilla kahvilla (ooh) ja ottamassa Mikelle passikuvat. On nimittäin tullut aika tehdä oleskeluluvalle jatkohakemus. Tämä seuraava lupa onkin sitten voimassa jo 4 vuotta, minkä jälkeen voi anoa pysyvää asumislupaa. Sain Mikestä pari ihan hyvää kuvaa asematunnelin nurkilla ja Mike sitten nappasi allekirjoittaneesta yhden epämääräisestä yläviistosta käsin - ja millä ilmeellä... 

Menomatkalla palelin ja takaisin päin tullessa oli hiki. Huoh. Haluaisin kyllä selvittää mikä probleema tässä on kun vuorotellen on joko järkyttävän kylmä - tai sitten järkyttävän kuuma. Iki-ihanat varvaskrampitkin vaivaavat säännöllisesti ja niiden täytyy jotenkin liittyä tähän kaikkeen! Olen kyllä äärimmäisen onnellinen näistä viileämmistä ilmoista ja siitä, että tässä voi alkaa pikkuhiljaa jopa pukea enemmänkin kuin yhden kerroksen paitoja päälleen - jipii!

Huomenna vanhempani tulevat Milon kanssa tänne pariksi päiväksi ja samalla kertaa hoidetaan sitten maanantaina ne Miken lupapaperit pois jaloista pyörimästä. Maanantaina menen myös työhaastatteluun (IIIK!), mikä on hienoa, vaikka työ onkin "tarvittaessa töihin kutsuttava", eli enemmän tai vähemmän epämääräistä tuloa, mutta hei, KAIKKI on plussaa tässä vaiheessa. Mike puolestaan saa ensi viikolla 18 tunnin sijaan jopa 30 tuntia, joten hip hei!

2 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Hienoa! Toivottavasti saat työn ja aivan mahtavaa, että Mike on jo saanut työtä. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys tällä hetkellä ja vielä ei-suomalaiselle. Toivottavasti tästä on alkamassa aurinkoinen jakso teidän elämässä!

Matkantekijätär kirjoitti...

Hirmuisesti tsemppiä haastatteluun!!! :)))