perjantai 19. maaliskuuta 2010

Bring On The Butterflies!

Hyvää huomenta Suomi. Olen hieman myöhässä. Tunnin jopa. En kuitenkaan meinannut mitenkään osata päättää kirjoitanko suomeksi vaiko englanniksi, mutta päätin lopulta jatkaa suomeksi, sillä minusta alkoi äkisti tuntua siltä, että suomalaisille englanniksi kirjoittaminen olisi jotenkin höperöä - ainakin omalla kohdallani. Joten näillä mennään, ukko-kullalle voin sitten kertoa päivän tapahtumista ihan henk. koht.

Mitä uutta meillä nyt sitten on? Valtavan paljon isompi banneri. Liian iso? Mauton? En ole taiteellisesti kovinkaan lahjakas. Aika valkoinen ja askeettinenhan tämä blogini yhä on, mutta ehkä asia korjaantuu vielä jossain vaiheessa. Siinä, missä ennen oli sen hetkinen "ilahduttaja" on nyt kirja, jota parhaillaan luen. Toistaiseksi. Aion vaihdella tuohon kuvaa sen mukaan, mikä milloinkin tuntuu olennaiselta, ihanalta, ilahduttavalta tai muuten vaan ajankohtaiselta.
 
Tämä oli joskus banneri-ideana.

Jokaisen postauksen yhteydessä on nyt eräänlainen yhden sanan kommentointimahdollisuus, mikä toimii siten, että ihan vaan hiiren klikkauksella voit ilmaista yleisesti mielipiteesi ko. postauksesta. Tätä ominaisuutta toivottiin, joten sen nyt tuonne laitoin, tosin kaipaisin ehkä vähän vinkkejä siitä millaisilla sanoilla postauksia voisi alkaa kuvaamaan. Joten, jos ideoita löytyy, niin tänne vaan! Muitakin ideoita otetaan vastaan.

Nyt myös bannerin alta löytyy useampia sivuja. Tällä hetkellä niitä on vain kaksi, eli tämä itse postausten sivu, sekä sivu jolla kerron hieman itsestäni (jota laajennan tämän päivän aikana). Mielestäni ihan kätevä ominaisuus! Sivuja tulee todennäköisesti lisää - mikäli uskallan. Ajatuksena oli nimittäin tehdä esim. korusivu, valokuvasivu tai jotain muuta vastaavaa. Ideoita otetaan taas kerran vastaan!

Tästä se lähtee taas, ei muuta kun tervetuloa!

6 kommenttia:

Rippu kirjoitti...

Jee, hyvältä näyttää! :) Juu et todellakaan ole taiteellisesti pätkääkään lahjakas...HÖPÖHÖPÖ! :D

Bisquits kirjoitti...

Onnea uudelle blogille!

Johanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Miniläppäriin banneri on ehkä vähän turhan iso, mutta ei se pahasti häiritse. Hieno se on kuitenkin!
Noihin kommentointisanoihin olisi ehkä kiva olla joku suhtkoht neutraali positiivinen sana (tyyliin: hyvä) koska ei postaus aina välttämättä ole hauska eikä mielenkiintoinenkaan, mutta kuitenkin se on jollain tavalla positiivisesti kiva :)
Niin ja muuten, aina kun noita sanoja vaihtaa kaikki aiemmat kliksautukset poistuu, eli niitä ei kannata kovin usein vaihdella jos haluaa pitää jotain kirjaa siitä mistä postauksista on tullut minkäkinlaista palautetta.

Onnea uuteen blogiin! :)

om kirjoitti...

Hei,

ajattelin, että näin uuden blogisi kunniaksi olen kohtelias ja esittäydyn lukijaksesi!:) Olen seuraillut sun blogia jo muutaman kuukauden, ja tosi paljon tykkään!

Mielenkiinnolla olen seuraillut niin urapohdiskeluja, kosmetiikka- ja vaatejuttuja kuin myös Jenkkilän omituisia viisumikoukeroita ym. Viimeisimpään viitaten toivon teille optimistista taisteluhenkeä ja pidän peukkuja pystyssä, vaikken teitä sen kummemmin kuin blogin kautta tunnekaan! Jotenkin tällaista parantumatonta romantikkoa vaan raastaa jo ajatus teidän tilanteesta!:)

Mitään varsinaisia ehdotuksia blogin sisällön suhteen minulla ei ole; kielikin voi mielestäni vaihdella sun oman fiiliksen mukaan suomesta englantiin tai pysyä pelkkänä suomenakin. Ainoastaan kysyisin, että mahdatko hyväksyä anonyymikommentteja jatkossa? Meinaan, itse usein surffailen koneelta, jolta en oikeastaan tykkää kirjautua sisään ja olisi kätevää pystyä silloinkin jättämään kommenttia..

Ei tässä sen kummempaa:) Onnea uudelle blogille ja jatka samaan malliin, omalla tyylilläsi!

Jenni B kirjoitti...

Rippu,
Kiitos kiitos :)

Bisquits,
Kiitos samoin :D

Johanna,
Ah, hyvä kun huomasit joo, hyvä vois olla ihan jees... Mä kyllä oon täällä varmaan sitten tippa linssissä kun alkaa tulla "tylsä" -klikkauksia :(

Om,
Kiva kuulla, että jossain siellä on noita anonyymimpiäkin lukijoita ja kiva että esittäydyit! Tervetuloa vaan tosiaan tänne uudemman blogin puolelle, toivottavasti jaksat pysyä mukana jatkossakin. Tajusin juuri, että eikö blogiini ole voinut kommentoida anonyyminä!?! Apua! Sitten tajusin, että tosiaan edellytin ihmisiltä (ilmeisesti) jotain tunnistautumista, koska sain jossain vaiheessa hirmuisesti turhaa mainontaa. Ehkä vaihtoehtona olisi hyväksyä kommentit, mutta olen aina halunnut päästää KAIKKI kommentit läpi... Pitääpä tutustua!

Nipsu kirjoitti...

On hieno uusi blogi ja tuo blogin nimi on kans tosi kiva! :)

Ja tuo ylemmässä postauksessa oleva pulla on tosi herkullisen näköinen... :9

Oli ihana lukea sun ja Miken tarina!

Kommentointisanat on kätevät, niitä on kiva klikkailla. Ehdotuksia: värikäs, surullinen, kaunis, hieno, masentava, napakka, herkullinen, kekseliäs, ilahduttava, taiteellinen, innostava...