lauantai 20. maaliskuuta 2010

Super sweet

Mikä ilta! Päiväni alkoi virallisesti vasta siitä kun taistelin tieni lumen, jään ja sohjon läpi sisään lämpimään talliin, mistä sitten selvitin tieni Fiidin kyytiin. Oikeasti, suklaanvärinen pikkumies on sulattanut sydämeni...

Mistä saisin ne 3800 euroa?

Tallin jälkeen istahdin hetkeksi sohvalle ja katsoin Greyn Anatomiaa nauhalta, minkä jälkeen suuntasin saunaan... Aaah. En sauno usein (ehkä siksi koska en halua istua yksin tuolla kellarin jättisuuressa saunassa), mutta kun saunon, saunon kunnolla. Muhin löylyissä kuivumispisteeseen asti (en osaa hikoilla saunassa) ja sen jälkeen kaivan käsiini kaikki piparmintun, mentolin ja metsän tuoksuiset ihanuudet ja vuohenmaitosaippuan kasvoja varten ja puhdistaudun oikein kunnolla. Sitten kuppi kuumaa teetä (mandariini-appelsiini vihreää teetä) hunajalla ja kuulokkeet korville. Kuuntelen ystäväni linkittämää Ingrid Michaelson-laulua "You and I", joka kuulemma muistuttaa häntä minusta. Olisinkohan tuo laulu, jos laulu olisin?



Lisäksi ilahduin uudesta blogilöydöstä nimeltään My Milk Toof, joka löytyy nyt myös tuolta lukemieni blogien listalta. Blogi on yhtä söpö kuin tuo laulukin!

Huomasin myös tänään, että uudella pikkukamerallani saa kuvattua yllättävän hyvänlaatuisia videoita, joten ehkä täällä tullaan vielä joskus sellaisiakin näkemään...

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Aivan mahtavat linkit! Sekä My Milk Toof että tuo biisi, aivan huippuja, oon ihan sokerikuorrutteisissa fiiliksissä täällä niistä :D Kiitti!

Ja sun lauantai kuulostaa myös tosi kivalle :))