sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Ravatessa roiskuu

Pääsin kuin pääsinkin tänä viikonloppuna sinne maastoon - veden, jään, lumen ja loskan joukkoon. Jokaisen laukkapätkän jälkeen oli silmälasien puhdistus edessä ja suu oli syytä pitää kiinni, ellei halunnut syödä kuraa. Hauska lenkki kaiken kaikkiaan, vaikka en päässytkään maastoon suloisella Fiidi-pollella, sillä Fiidi oli löytänyt uuden kodin alkuviikosta. Tirautin kyyneleen eilen illalla uutisen kuultuani. Ratsastin Fiidin sijaan Pooli-pollella, joka on myöskin jo myyty, mutta palveli nyt vielä urheana maastoratsunani.

Pitäisi löytää Tampereelta joku (edullinen) ratsastuspaikka, sillä en pysty joka viikonloppu matkustamaan tänne ratsastelemaan. Kerran kuussa olisi kylläkin tavoite... Mutta kallistahan tuo kulkeminen on. Pöh. Seuraava maasto olisi jo 16.4., enkä tiedä pääsenkö sille osallistumaan. Mieleni tekisi kyllä...

Mukavaa muutossa on se, että nyt jos saan Miken kylään, niin meillä on jopa taas vähän yksityisyyttäkin, eikä tarvi vanhempien sohvalla nukkua. Yritän keksiä kuumeisesti, että kannattaako ostaa vuodesohva vai kenties pieni sänky ja ihan tavallinen sohva. Vai pärjäisinkö pelkällä sängyllä? En yhtään tiedä mitä haluan kämppääni, koska toisaalta tuntuu höntiltä sisustaa sitä ajatellen, että joudun ehkä taas luopumaan tavaroistani 8kk kuluttua - tai jo aiemmin. Mieli tekisi vaikka mitä, mutta rahaa ei periaatteessa ole yhtään mihinkään, paitsi vuokraan. Jännittävää. Kirppiksiä täytyisi ehtiä jossain välissä vähän kiertää. Olisipa Tampereella IKEA!

5 kommenttia:

Jo kirjoitti...

Heips,

Mulla on muutama tuttu jotka asuu Valkeakoskella (Tampereen vieres) joilla on omia hevosia ja on kaynyt talleilla pikkutytosta. voisin kysasta hanelta suosituksia jos kiinnostaa?

Blogisi on muuten todella kivaa luettavaa, piti ihan kayda alusta asti lukemassa koska tarinanne oli niin mielenkiintoinen. Itsekin seurustelen ulkomaalaisen kanssa, mutta se ei kai ole yllatys kun ulkomailla asustan itsekin. Briteissa ollut jo muutaman vuoden (6) ja muiden samanlaisten parien (supi/ulkkis) seuraaminen on mielenkiintoista.

Toivottavasti teidan viisumi yms muut jutut selviaa pian, ja jos ei, niin kylla tanne saarelle muutama lisaa mahtuu :)

Marianne kirjoitti...

Pssst, Tampereelle on tulossa kesällä Ikea. :)

Katja kirjoitti...

Oih onnea asunnon löytymisestä! Ja ai niin, kierrätyskeskukset ja kirpparit rokkaa jos budjetti on pieni (tai lähes olematon kuten meillä), niistä löytää vaikka mitä ja usein jopa halvemmalla kuin Ikeasta! :)

Jenni B kirjoitti...

Jostain syystä blogger on temppuillut pari päivää, enkä ole saanut kommentoitua mitään. Mahtavaa. Jokatapauksessa...

Jo,
tervetuloa lukijaksi! Otan mielelläni vastaan suosituksia mitä ratsastustalleihin tulee, tuntuvat olevan kaukana ja/tai kalliita.

Marianne,
LÄÄÄÄH!

Katja,
joku koitti myydä Tampereella kirppiksellä sitä 9,90 maksavaa Ikean LACK-pöytää hintaan 20 euroa :DDD

Katja kirjoitti...

Hih, Lack kahdella kympillä, aika sikamaista! :)