perjantai 26. maaliskuuta 2010

(re)location, (re)location, (re)location

Ah! Perjantai! Viimeinkin. Töissä tunnelmat olivat vähän haikeat, sillä en nyt näe enää paria työtoveriani ollenkaan, sillä toinen menee välillä kouluun ja toinen lomailee. Viimeinen työpäiväni tulee olemaan 7.4., sopivasti pitkän pääsiäisviikonlopun jälkeen. Haaveilin hieman pienestä ulkomaanmatkasta, mutta nyt rahat täytyykin repiä asuntopuolelle, joten matka siirtyy johonkin hamaan tulevaisuuteen.

Asuntojen metsästys on käynnissä, tosin se on osoittautunut odotettua hankalammaksi. Yhdestä paikasta vastaa aina vaan automaatti, oli kello mitä tahansa. Toisesta asunnosta on tänään näyttö ja sinne pitäisi täytellä hakemuksia, joista vuokranantaja sitten valitsee mieleisensä (millähän perusteella?), lupasivat laittaa sellaisen sähköpostilla. Kolmatta asuntoa menemme katsomaan huomenna, sillä siitä ei ollut kuvia laisinkaan. Asunto PITÄISI olla varattuna huomiseen minulle ja päätän käynnillä haluanko sen - riippuen onko se asuttavassa kunnossa ja muuten ok. Nämä kaksi viimeisintä ovat aivan Tampereen keskustassa, piskuisia yksiöitä.

Lottovoitto tekisi nyt terää, sillä en tiedä yhtään mistä repäisen rahat vuokratakuuseen, kalusteista puhumattakaan. Ei tarvinne sanoa, että Google on nyt kovassa käytössä.

Mikäli asunnon saan ja kaikki menee hyvin, siirtynen virallisesti Tamperelaiseksi parin viikon sisällä.

Tässä vielä musaa perjantai-iltaan: Metric - Gold Guns Girls

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Jännittävää! Ja onnittelut kouluun hyväksymisestä!