tiistai 30. maaliskuuta 2010

Valkoista, puuteria ja pastellivärejä

Pitkään jahkailtuani ja pohdittuani ja lopulta Askon Sofie-sohvasängyn nähtyäni tulin siihen tulokseen, että koska tuleva "kotini" on Minun ja vain Minun, ei minun tarvitse sillä miellyttää muita kuin minua. Joten, nyt, jos koskaan on aika kokeilla hempeämpää sisustustyyliä ja romantiikkaa (ei kuitenkaan liian ällöä)! Koska tila on suhteellisen pieni, haluan mahdollisimman vaaleita ja keveitä sävyjä - etenkin kesää ajatellen. En myöskään halua tukkia kämppää täyteen jättimäisiä huonekaluja.

Eteiseen tulee hieman modernimpi tunnelma punaisen pyöreän maton ja punaisen muovijakkaran myötä, mutta varsinainen asunto-osa tulee olemaan pehmeä ja hempeäkin. Katselin inspiroivia (kalliita) sisustusjuttuja mm. Fade Interiorsin sivuilta:


Ostin muuten Askosta myös söpöjä pastellisävyisiä 1,50€/kpl maksaneita mukeja, joista kelpaa sitten tarjota kaffetta kavereille (jos joku mökkiini uskaltautuu). Ostin 2 vaaleanpunaista, 2 vaaleansinistä ja 2 vaalean vihreää mukia. Aika söpöjä - ja heijastelevat asunnon värimaailmaa. Keittiön ikkunaan ajattelin iskeä hempeän valkoisen kapan, jonka äiti löysi jostain kaappinsa uumenista ja itse huoneen puolelle suunnittelin aikoinaan asunnossani jo vierailleita roosanvärisiä pitsiverhoja - kyllä, kuulit oikein. Sohvasänkyyn pitää vielä kehitellä jonkinlainen päällinen ja muhkeat tyynyt, lattiaan tulee kermanvaalea nukkamatto, joka meiltä löytyy jo ennestään. Erikoinen ideani on se, että ajattelin käyttää keittiön työtasoa tietokonepöytänä! Työtuoliksi tulee musta satulatuoli, joka on notkoselälleni varsin ideaali kaluste. Sen saa sitten kätevästi piiloon työtason alle. Langaton internet kunniaan! Jos siirryn keittiöön datailemaan (minähän en nimittäin mikään kokki ole), niin pystyn ostamaan jonkun pienen ja sievän keittiönpöydän huoneen puolelle, ilman, että sitä täytyy pystyä käyttämään myös datailuun. Nähtäväksi jää, miten suunnitelmani onnistuu.

Rautalanka-kori ja rasiat, Cirkas

Nyt pitäisi sitten keksiä millaisen mikroaaltouunin, leivänpaahtimen, kahvinkeittimen ja vedenkeittimien haalin keittiööni - etenkin kun tilaa siellä on todella vähän. Annoin juuri edellisen leivänpaahtimeni siskolleni, koska en uskonut sellaista enää tarvitsevani, mutta nyt joudun kuitenkin hankkimaan uuden. Onneksi noille löytyy käyttöä, vaikka Usaan pääsisinkin, sillä vauhdilla kasvavat siskojen lapset varmasti tarvitsevat kaikenlaista aivan kohta. Vähässä ajassa pitäisi hankkia kaikenlaista olennaista. Tarkoituksenani olisi taiteilla itse taiteet kämppään - saa nähdä kuinka käy ja ehdinkö. Aion myös aloittaa uudelleen korujen värkkäämisen, kunhan saan tavarani Usasta. Samalla voisin värkkäillä jotain muutakin...

3 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

"Aion myös aloittaa uudelleen korujen värkkäämisen, kunhan saan tavarani Usasta."

-> Aiotko siis paljonkin kamoja roudailla Suomeen?

Jenni B kirjoitti...

En tietenkään, mutta ne korujenvärkkäyskamat ja taas kesäks pitää jotain vaatteita saada tänne, kun mä vein viimeks kesävaatteita sinne kun oli lämmin. Tää on tosi kivaa tää jatkuva tavaroiden lähettely kun halvimmillaan paketit on jonku 50 euroo...

Marianne kirjoitti...

Hyvä syy shoppailla lisää vaatteita? ;)