perjantai 19. maaliskuuta 2010

Uusi vauva!

Uusi blogi ja uusi kamera. Ennestäänhän minulla on jo vuosia hyvin palvellut Canon PowerShot S2 IS, hivenen järeämpi digikamera, mutta nyt ostin ihan vaan piskuisen taskuun sopivan pokkarin, Samsung ES17. Hauskinta tässä on se, että nk. kunnon kamerassani megapikseleitä on 5.0 ja tässä pikkupakkauksessa niitä on peräti 12.2... Mutta eihän sitä pelkillä pikseleillä kuvata!

Oma kamerani on väriltään valkoinen - ainut mitä Gigantissa oli tarjolla, mutta eipä tuo mitään, vaikkei kameran ulkonäkö silmää hivelekään. Ihan näpsäkältä pikkukoneelta se vaikuttaa, kuvanlaatukin on ihan blogiin sopiva, mielestäni. Tässäpä esimerkkejä:

 Pulla!

Väsynyt puudeli.

Yksityiskohtia asunnosta.


Olen melkoisen innoissani uudesta lelustani ja yritänkin nyt muistaa alkaa kuljettaa sitä mukanani paikasta toiseen, koska nyt kokokaan ei ole enää esteenä. Odotettavissa lienee siis enemmän kuvia tähän blogiin, mikä varmasti ei ketään haittaa? Pitänee tosin ehkä käydä ulkona enemmän, ettei tarvitse kuvata pelkkiä viherkasveja... Ulkona ei vaan juuri nyt ole mitenkään hirmuisesti kuvattavaa...

Mutta, kiireisen, työntäyteisen ja henkisesti raskaan (paljon turhautuneita ihmisiä) perjantain jälkeen vetäydyn nyt viikonlopun viettoon ja toivotan teillekin erinomaista viikonloppua! Muistakaahan vanhat lukijat kirjautua tähän blogiin lukijoiksi, mikäli vielä jatkatte blogini parissa. Ah, pitääpä muistaa lisätä tämä tuonne blogilistallekin... Ja mihinkäs muualle? Olen tosi huono näissä jutuissa.

PS. Pienensin banneria pikkuisen, mahtunee paremmin miniläppärinkin ruudulle... ;>
PPS. Nyt pitäisi olla myös anonyymeillä kommentointimahdollisuus! Pahoitteluni etten tajunnut aiemmin moista mahdollisuutta kanssaihmisilleni suoda. JOS käy niin ikävästi, että alan saada mainoksia ja spämmiä yms. niin sitten pitänee siirtyä siihen, että hyväksyn kommentit etukäteen, mutta nyt mennään näin. 

JÄLKIHUOMIO: Olen nyt myös blogilistalla tämän kanssa.

4 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Eipä mulla ole kummempia sanottavaa. Halusin vain ilmaista, että mielelläni jatkan juttujesi lueskelua ihan arkipäivän asioista. Erityisesti haluan lähettää sulle voimia tämän alati jatkuvan epätietoisuuden parissa. En ymmärrä kuinka jaksatte ukkosi kanssa tsempata. Pistää todella vihaksi tuo USAn maahanmuuttopolitiikka ihan vaan täältä ruudun takaa seuraavana. Toivottavasti asiat pian selviävät. Niin mielelläni lueskelisin taas sinun taisteluista hullun kissan kanssa. Olen muutaman kerran nauranut vedet silmissä sitä touhua. :)

Johanna kirjoitti...

Kivaa, lisää kuvia!

Ja noi välilehtijutut on tosi kivat, en oo itseasiassa missään muussa blogissa kiinnittänyt moisiin huomiota.
Ja pääsinpä vihdoin näkemään sen hääkuvankin! Jeeee! Eihän se mikään kermakakkupuku ollut, valehtelit! :p

om kirjoitti...

Awww...olipas mukava kuulla sun ja Miken tarina!

Kiva juttu, että anonyymikommentointi onnistuu. Toivotaan ettei tule mitään spämmiongelmia!

Nipsu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.